Divendres, 23 d'octubre del 2015 | 13:41
Opinió · Política
Reflexions des de l'esquerra independentista
Josep Maria López Llaví
Coordinador de l'àmbit Fet Nacional d'ICV
Cap al 20D en ple trasbals per aplicar els resultats del 27S

No vull pas entrar a especular sobre les negociacions del programa, del Parlament, del govern ni menys encara les de la presidència de la Generalitat en la legislatura, que voldríem constituent, que el Parlament de Catalunya ha d'obrir el dilluns dia 26.

 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
"Ciudadanos" eina de l'estat
La inocència de la gran majoria de la nostra societat permet fer creure a aquesta que qui porta les regnes de l'estat són els partits i les institucions en les que tenen majoria  i això veient-ho d'una manera supeficial,és així, però no del tot ni principalment.

Opinió · Política catalana
Carme Forcadell: la nostra presidenta del Parlament
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
Quan el nucli inicial del que es va convertir després en l'ANC es reunia al cau d'en Pere Pugés vàrem decidir ampliar fins a una vintena de persones  més el nostre equip que tindria la responsabilitat de posar en marxa el procés. Entre aquest grup de persones
 ·
Recull de premsa
Torra:"Units per discutir"
En un article al Punt Avui el el periodista Quim Torra ens recorda unes paraules del doctor Badia i Margarit "Unim-nos i així podrem treballar junts, només units podem discutir, només units arribarem a la fi, només units veurem el nostre somni realitat, i el nostre somni és i serà la independència."
 ·
Crònica · Política
Per què ens 'posen' els fatxes de l'unionisme benpensant?
Ivan Mambrillas
L'unionisme és ple de fatxes que ens captiven mòrbidament. El seu atractiu, però, no és el d'aquells malnats arrogants, obscenament abjectes, que semblen alliberats dels destorbs de la decència, sinó el que escau a individus secretament tenebrosos.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Ser espanyol a l'Espanya nacionalcatòlica costa 300 euros
Per ser espanyol cal pagar 300 euros i superar un test de 25 preguntes, segons una nova normativa del Ministeri de Justícia. Ramon Solsona proposa un model d'exàmens a "Aspirants a espanyols", article publicat a "El Punt / Avui". Segueixen més idees des d'una perspectiva eclesial.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí