Dilluns, 23 de novembre del 2015 | 13:33
Opinió · Política catalana
Ja n'hi ha prou! Exigim un pacte.
Miquel Sellarès
Periodista
No se si la nostra classe política és prou conscient del grau d'emprenyada general de la bona gent sobiranista del nostre país que després de promoure i encapçalar la revolució democràtica i nacional d'aquests darrers anys veuen ara com els interessos de classe, personalistes i/o polítics dels partís frenen el procés.
Opinió · Política catalana
Per què NO podem fer noves eleccions al març
Bernat Gimeno
El 14 de setembre, l'humorista Peyu va ser un dels encarregats de presentar l'acte de Junts pel Sí a Vic, que va reunir a més de 2.500 persones a la Plaça Major. Era un moment d'efervescència i d'il·lusió independentista, que veia les eleccions

 ·
Notícia · Societat civil
Relleu pactat a la presidència d'Òmnium Cultural
L'empresari Jordi Cuixart agafarà el relleu de Quim Torra a la presidència d'Òmnium Cultural, després que la seva hagi estat l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions que l'entitat té previst celebrar el proper 19 de desembre.
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia · Societat civil
Multa de 440.000 euros per a l'ANC i Ã’mnium
L'Agència de Protecció de Dades ha sancionat l'ANC i Òmnium amb 440.000 euros per considerar que van infringir la normativa quan van realitzar la gigaenquesta, una acció que s'emmarcava en el conjunt d'accions a favor de la consulta del 9-N
 ·
La fotografia · Societat civil
1500 persones exigeixen justícia pels crims del franquisme davant la presó Model de Barcelona
Unes 1.500 persones han exigit "Justícia pels crims del franquisme" aquest vespre davant la presó Model de Barcelona, coincidint amb els 40 anys de la mort del dictador Franco.
 ·
Notícia · Comunicació
Les Illes podran tornar a sintonitzar el mes vinent el 3/24, el canal 33 i el Super 3

Les Illes  Balears recuperaran en uns dies les emissions dels dos canals de la televisió autonòmica catalana, el 3/24 i el canal 33 - Super3, que van desaparèixer a l'arxipèlag al març, quan es va reordenar l'espai radioelèctric.

 ·
La fotografia · Societat civil
Milers de ciutadans exigeixen "unitat" i "govern" als 72 diputats independentistes en l'acte de l'ANC
L'ANC ha reunit avui al Parc de la Ciutadella a milers de persones en un acte per defensar les institucions, fer visible el suport ciutadà al Parlament de Catalunya, escollit democràticament en les eleccions del 27 de setembre i demanar als 72 diputats independentistes que formin Govern
 ·
Recull de premsa
Culla: "Els nazis d'Al·là"
En un article al País l'historiador Joan B. Culla es mostra perplexe en relació als atemptats de París  i algunes de les lectures que se n'ha fet. Així, assegura Culla "Que aquest integrisme medieval mereixi la indulgència de persones passades pel marxisme és una cosa que s'escapa de la meva capacitat de comprensió"
 ·
Recull de premsa
Pugès: ". Els partits, que han demostrat ser la baula feble del procés, han d'estar disposats a tot –fins i tot a la seva desaparició– per aconseguir la constitució de la República Catalana"
En un article al Punt Avui Pere Pugès assegura que " els partits –uns més que d'altres, encara que per causes diferents– han aconseguit posar la por al cos de bona part dels membres de l'actual SN i, en la pràctica, han neutralitzat l'ANC".
Opinió · Política catalana
Eleccions 20-D: No hi ha solucions espanyoles als problemes catalans
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
El 27 d'octubre el Parlament de Catalunya va aprovar la resolució d'inici de la constitució d'un Estat propi en forma de república. Davant aquesta voluntat dels representants del poble català l'Estat espanyol va amenaçar d'empresonar-los.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí