Dilluns, 25 de juliol del 2016 | 18:21
Opinió · Política catalana
Conesa i Pascal, l'esperança d'una nova convergència
Miquel Sellarès
Fundador de CDC

La victòria de la candidatura de Marta Pascal fent tàndem amb David Bonvehí i més encara la victòria contra pronòstic de Conesa vers el candidat oficial, Santi Vila, m'omple d'esperança que el nou partit convergent, s'acabi anomenant com s'acabi anomenant, es converteixi en una eina que aconsegueixi agrupar la majoria social de l'independentisme, herència directa agradi o no del pujolisme.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Objectiu: destruir TV3 i Catalunya Ràdio

Des de fa diverses setmanes des de la mateixa Corporació Catalana de Mitjans audiovisuals alguns dels seus consellers representants tots ells de l'unionisme com :Carme Figueras, Eva Parera o Daniel Cirera han començat una campanya de pressió per tal de desnacionalitzar les seves emissores tant de Televisió com de ràdio acusant-les de fer el joc als independentistes i al Procés i d'actuar de forma partidista.

Opinió · Política catalana
No ens interessa
Fèlix Martí
President Honorari de Linguapax Internacional
No ens interessa un Ajuntament de Barcelona que no s'atreveixi a formar part de l'Associació de Municipis per la Independència. No ens agrada que l'alcaldessa militi activament a favor d'una alternativa d'esquerres espanyolista i es distanciï de la proposta independentista.

 ·
La fotografia · Política catalana
El Partit Demòcrata Català ha escollit la seva direcció aquest cap de setmana

El PDC a través d'un procès de primàries ha escollit els seus òrgans de govern. La candidatura "Amb tothom" ha assolit el 87'76% dels vots a la direcció executiva del PDC i el tàndem a la presidència d'Artur Mas i Neus Munté ha obtingut un 95'07% dels suports.  Per la seva banda Mercè Conesa s'hauria imposat a Santi Villa i serà la nova presidenta del Consell Nacional.


 ·
Notícia · Política
Segons l'últim baròmetre del CEO el sí a la independència es tornaria a imposar amb el 47'7% dels vots respecte al 42'4% dels del no
Aquest divendres el CEO va fer públic el segon baròmetre de l'any i d'aquest destaquem que a la pregunta "Vols que Catalunya esdevingui un estat independent?" Un 47,7% dels enquestats va respondre que  "sí", mentre un 42,4% va optar pel "no",un 8,3% no ho sap i un 1,7% no contesta.
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "El PSOE no vol entendre que, mentre obtingui a Catalunya 7 o 8 diputats (i no els 25 del 2008), continuarà a l'oposició"
En un article al País l'historiador i periodista, Joan B. Culla, afirma que "Si la política fos una ciència exacta, avui Pedro Sánchez estaria políticament mort, després d'haver obtingut per al PSOE els pitjors resultats de les tretze eleccions generals celebrades des del 1977.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Brosa: "La convicció que un estat independent és la millor eina possible per al futur de Catalunya com a societat i com a país per viure-hi creix entre els ciutadans"
En un article al Punt Avui Toni Brosa remarca que "L'enquesta del CEO publicada ahir diu que si avui es fes un referèndum per la independència de Catalunya guanyaria el sí. És el primer cop amb una diferència de 5
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí