Dimecres, 2 de març del 2016 | 13:50
Opinió · Política
L'alliberament d'Arnaldo Otegi, una oportunitat per al procés català
Bernat Gimeno
Periodista
Aquest dimarts ha sortit de la presó de Logroño Arnaldo Otegi enmig d'un enorme ressò mediàtic. El cas d'Otegi és un nou exemple de l'estratègia errònia del Govern espanyol pel que fa a la resolució del conflicte basc. 
Opinió · Política catalana
El moment actual i la necessària unitat
Jordi Porta
Cal insistir-hi? En uns moments tan importants com el que estem vivint al nostre país, ens cal reafirmar-nos col.lectivament:

- Ens cal ara la unitat clara i explicita de tots els que estem a favor del sobiranisme polític i el dret a l'autodeterminació com a aspiració democràtica. I això independentment del programa polític concret que segons el binomi dreta-esquerra s'haurà de posar en marxa després.
 ·
Notícia · Societat civil
L'Assemblea es reuneix amb Carles Puigdemont

El Comitè Permanent de l'Assemblea Nacional Catalana ha mantingut una trobada amb el president de la Generalitat, el molt honorable Carles Puigdemont, en el marc de la ronda de converses protocol·làries que aquests dies està mantenint amb diverses entitats i organitzacions.

Opinió · Política catalana
El moment de les persones
Jordi Camps
Alcalde de Vidreres
Una dècada enrere ningú s'imaginava una crisi econòmica i de societat devastadora com la que en aquests moments estem vivint. En aquells anys, la gran majoria de gent tenia les administracions valorades en un segon terme. A partir del 2008, "la tempesta perfecte",

Opinió · Societat civil
L'ANC 2016-2017
Jaume Marfany
Filòleg
Som a dos, tres mesos màxim de les eleccions al Secretariat Nacional (SN) de l'ANC. Un any passa ràpid i, en el cas dels mandats de l'Assemblea, sembla passar més ràpid encara.

Dins dels àmbits propis, i també en els pròxims a l'ANC, ja es comencen a entreveure moviments diversos, destinats a encarar aquestes eleccions d'acord amb l'objectiu o objectius de cadascun dels interessats

 ·
Recull de premsa · Política
Salvador Cardús:" Desmuntant Sánchez"
En un article a la Vanguardia Salvador Cardús es dedica a fer en relació a una entrevista que li van fer a Pedro Sánchez en aquest mateix diari un "petit exercici d'hermenèutica" a propòsit de les  seves respostes.
 ·
Recull de premsa · Política
Soler: "Una bona notícia per a la pau"
En un article al diari Ara Toni Soler considera que "la sortida de la presó d'Otegi és una gran notícia per a la pau a Euskadi" un procés que no està, ni de molt, culminat, encara que les armes hagin callat— i és una bufetada per a tots els qui han utilitzat la lluita contra el terror com
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí