Dilluns, 6 de juliol del 2015 | 08:14
Opinió · Política catalana
Unitat i pedagogia política
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Les enquestes estan demostrant que l'espectacle que van donant els partits que estan a favor de la independència de Catalunya és estratègicament lamentable
Opinió · Política catalana
De què ha servit?
Andreu Pujol
Historiador
El passat estiu ja començaven a sonar tambors de guerra dins l'independentisme. Fou aleshores quan va aparèixer algun article, que poca gent es va creure, que assenyalava les tensions entre CiU i ERC motivades per un desengany de la formació republicana respecte les veritables intencions de CiU i Artur Mas pel que fa a la qüestió independentista.

 ·
Notícia · Tecnologia i país
Si parlem de les TIC, quines són les necessitats tecnològiques que necessita un Estat?
Aquesta qüestió és la que intenta resoldre el programa número 13 de Som Tecnològics que sota el títol "Estructures d'Estat" fa un repàs de tot allò que caldria abordar en relació a les TIC en el marc d'una Catalulunya independent.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Marina Llansana: "És imprescindible que l'independentisme torni a agafar la iniciativa"
"Hauríem d'haver pogut votar sobre la independència de Catalunya a principis d'any, abans de les eleccions municipals i mentre el país encara estava impregnat del 9-N"
 ·
Recull de premsa · Política catalana
David Fernàndez, Oriol Junqueras: "Reduir el procés a una sola opció o persona és no entendre el procés mateix"
"No renunciarem a la justícia social ni a la llibertat política del nostre poble"
 ·
Crònica · Política catalana
Dibuixem la República i guanyarem el 27S!
Roger Buch (@rogerbuch)
Politòleg. blocdenroger.blogspot.com
Acabo d'escriure "100 motius per ser independentista" (Cossetània) on apareixen motius de tot tipus a favor de la plena llibertat de Catalunya. Tot i que els motius estan barrejats, fins al punt que el llibre es pot llegir començant pel final, la majoria es podrien agrupar en tres grans blocs.
 ·
Crònica · Col·lectiu Columna Macià-Companys
Amnèsia i instrumentalització
De segur que tota persona amb un mínim de sentit comú compartirà que la Televisió Pública d'un país com el nostre ha de tenir caràcter de televisió nacional, al servei del país i de la seva gent, al servei de les seves màximes aspiracions. I que no és bo que aquesta televisió, sobretot en cada conjuntura complexa, confongui les aspiracions nacionals -que ha d'acompanyar- amb una posició al servei de les tesis d'un Partit determinat més que no pas del país.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí