Tuesday, 28 de June del 2011 | 19:26
 ·
Crònica · Política catalana
El PSC rectifica i cedeix a les pressions de Mas
El president de la Generalitat no sol parlar per parlar. No és d'aquells polítics a qui se li escalfa la boca. El que diu ho té ben reflexionat i poc abans de Sant Joan va advertir que si no pot aprovar els pressupostos convocarà eleccions anticipades.

 ·
Crònica · Economia
La propera estafa serà la gestió d'El Prat?
El traspàs de la gestió del servei de Rodalies i Regionals a Catalunya, que consisteix a fixar tarifes i horaris però sense tenir el control de la infraestructura, s'ha revelat a hores d'ara com una gran estafa per a la Generalitat.
Opinió · Societat civil
D'on vénen els canvis?
Marta Rovira
Sociòloga
Potser anys a venir recordarem aquest moment no com el dels "indignats" (com una anècdota puntualment trasbalsadora), sinó com "el final de la transició", de l'espanyola i de les altres del sud d'Europa que van configurar el nou escenari europeu als anys setanta.
Opinió · Seguretat
Chacón, menys complexes
Miquel Sellarès
Periodista
Les Forces Armades Espanyoles estan en una guerra a Afganistan, com han dit i repetit molts cops les més altes instancies de l'OTAN, i en una guerra hi ha baixes.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
IPv6: Qualitat de vida i benestar
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
El món de les noves tecnologies en particular, i de la tecnologia en general, està ple a vessar de sigles, abreujaments, anglicismes, conceptes i mots estranys que dificulten per a la gran majoria de la gent la compressió del que signifiquen i el que suposen.
 ·
Notícia · Política
Puigcercós també s'ofereix a Mas pels pressupostos
En un sol dia, al govern li han aparegut dues noves parelles de ball per poder aplicar la geometria variable. A més de l'acostament de Joaquim Nadal, Joan Puigcercós s'ha mostrat disposat a negociar els pressupostos per evitar un nou pacte CiU-PP.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Galicia Hoxe: adéu a un somni
Sota aquest títol s'ha publicat avui mateix la darrera de les opinions del Conseller Delegat de Galícia Hoxe, l'únic rotatiu en llengua gallega a tot l'estat que avui mateix deixa d'editar-se per sempre.
 ·
Notícia
El cas de l'Èric Beltran, de la (trista) realitat a la gran pantalla?
Joel Joan i Sergi Lara estan recaptant fons per narrar la història del nen de 14 anys acusat de terrorisme per demanar l'etiquetatge en català. Ho fan a través del micromecenatge i, de moment, compten amb 20.000 dels 300.000 euros que volen aconseguir.
 · Estrasburg ha tornat a condemnar l'Estat, aquesta vegada, per no respectar la presumpció d'innocència d'un ciutadà basc
Estrasburg ha tornat a condemnar l'Estat, aquesta vegada, per no respectar la presumpció d'innocència d'un ciutadà basc
Notícia · Unió europea
Estrasburg condemna Espanya per violar la presumpció d'innocència d'un detingut en una operació contra ETA
El 1994, el governador civil de Guipúscoa va dir que José Ignacio Lizaso era membre del comando Kirruli d'ETA. Dos dies després, l'acusat fou posat en llibertat sense càrrecs.

 ·
La fotografia · Illes Balears
La Serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat
El paratge entra a formar part dels 878 llocs del món declarats patrimoni mundial, dins la categoria de paisatge cultural. La UNESCO ha reconegut aquest paisatge singular, que s'ha format durant segles gràcies a la presència de diferents generacions i cultures.
 ·
Recull de premsa · Política
J. Nadal: "Ens oferim per a col·laborar a sortir de la crisi. Estem disposats a empassar-nos la nostra part d'orgull"
El President del grup parlamentari del PSC al Parlament català, Joaquim Nadal, ha fet un oferiment a Mas "sense cap contrapartida" en favor de "crear un clima de confiança i contribuir a afavorir amb esperit de col·laboració una sortida a la crisi".
 ·
Recull de premsa · Política
Salvador Cardús: "El sobiranisme ja ha llaurat el país i ara toca sembrar"
Salvador Cardús creu que malgrat la precipitació política del nou independentisme, "el sobiranisme ja ha llaurat el país i ara toca sembrar". Afirma que no és cert que la societat catalana hagi estat apàtica: "Del 'català emprenyat' al 'català sobiranista' hi van quatre anys de no parar".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí