Dijous, 20 d'octubre del 2016 | 13:44
 ·
Crònica · Política catalana
Carme Forcadell som tots!
Miquel Sellarès
Periodista
Quan vàrem començar l'ANC  sabíem i érem conscients que arribaria el dia que caldria enfrontar-se  a les lleis espanyoles,  a la gàbia de l'estat de les autonomies i a la seva consitució. I aquest dia  ha arribat.

 ·
La fotografia · Política catalana
Avui tots al Parlament!
Per la Democràcia, Defensem les nostres institucions. Amb aquest lema l'ANC, Òmnium i l'AMI convoquen tota la ciutadania a manifestar-se avui a les 19h davant la Cambra catalana.
 ·
Notícia · Seguretat
Conferència de Miquel Sellarès a Barcelona sobre "Seguretat Nacional"
El proper dimarts 25 d'octubre el president del CEEC, Miquel Sellarès, donarà una conferència sobre seguretat nacional en el marc de les Tertúlies amb Gràcia. L'acte tindrà lloc a la sala del Centre Artesà Tradicionàrius a les 20h.
 ·
Notícia · Política
El ministeri D'Afers Espanyols impedeix al Govern català signar un acord amb ONU-Habitat
Una delegació de la Generalitat de Catalunya encapçalada pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha participat a la tercera conferència de les Nacions Unides per l'habitatge i el desenvolupament urbà sostenible que s'ha celebrat aquesta setmana Quito. Durant la Cimera estava previst que el Govern  signés un Memoràndum d'Entesa
Opinió · Política
Desconnectem del franquisme - la Derogació de la Llei d'Amnistia del 1977
Daniel Laspra
Advocat del CADCI
Els darrers dies hem pogut escoltar varies noticies contradictòries que posen en qüestió l'anomenada "transició espanyola", en el context del procés d'autodeterminació català i per iniciativa de la Comissió de la Dignitat s'ha presentat al Parlament una proposta de llei de reparació "jurídica" de les víctimes del franquisme,
 ·
Notícia · Nació Digital
Sánchez Llibre s'incorpora a la cúpula de la CEOE
Josep Sánchez Llibre, exdirigent d'UDC i exdiputat al Congrés, s'incorpora aquest dimecres a la cúpula de la CEOE, la gran patronal espanyola, per encarregar-se de les relacions de l'organització amb el Parlament espanyol. Sánchez Llibre serà adjunt a Joan Rosell, el president dels empresaris.
Opinió · Política catalana
El referèndum: alguns missatges clau que han d'arribar a TOTHOM
Miquel Strubell
Sociolingüista
Em permeto de suggerir, amb voluntat d'estimular un debat obert, alguns missatges clau de cara al referèndum. Una altra cosa és si serem capaços d'esquivar el setge mediàtic (hem d'exigir-los equitat i veracitat!) per fer-los arribar a sectors de la nostra societat menys proclius a la independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí