Dimarts, 16 de setembre del 2014 | 19:25
Crònica · Política catalana
V de visió
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Amb l'espectacular V de l'Onze de Setembre el poble català ha tornat a ocupar les capçaleres dels mitjans de comunicació internacionals. El govern espanyol s'ha mantingut immutable darrera la seva línia Maginot constitucional, convençut de que és indestructible. Tanmateix les tres grans manifestacions convocades per l'ANC han posat el conflicte entre Catalunya i el Regne d'Espanya a l'agenda internacional.
Opinió
Ni decebre ni malbaratar
Vicenç Villatoro
Periodista i escriptor
La immensa gentada que vam sortir al carrer altra vegada aquest Onze de Setembre és el més gran capital que té el sobiranisme català. ¿Manifestació per la independència o per la sobirania? Per les dues coses! Gent que vol votar i gent que votarà per la independència.
Opinió
El preludi de la frustració independentista
Miquel Àngel Essomba
Professor de la UAB
L'11-S de 2014 han quedat clares, per qui les vulgui entendre, moltes coses. Per exemple, que a la majoria de catalans i catalanes no ens agrada el suflé sinó la botifarra amb seques, o que Espanya té un govern que segueix mirant cap a una altra banda.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
La rellevància tecnològica a la "V"
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Il·lusionat, exultant, emocionat, optimista, alegre, positiu, content, cofoi, satisfet, orgullós, feliç, esborronat, impressionat, convençut, esperançat i amb una determinació i fermesa total, rotunda i absoluta.
 ·
Recull de premsa
Roca: "No som davant d'un fenomen conjuntural, això no s'esvaeix deixant passar el temps"
"La Diada, el que ha representat, no pot menystenir-se. Fins i tot, molt sovint, la política acaba simplement exigint molta sensibilitat".
 ·
Recull de premsa
Requejo: "Senyors i senyores dels partits, evitin esdevenir la baula dèbil del procés! "
"És l'hora d'una clara internacionalització. Però, sobretot, és l'hora del lideratge. D'un lideratge de volada. Amb mentalitat d'estat".
Opinió
11S-9N: La força de la gent
Jaume Marfany
Vicepresident de l'Assemblea (ANC)
Hem guanyat l'11 de setembre. Era clau, era vital per tenir totes les opcions de guanyar el 9-N. No hi ha cap mena de discussió possible sobre l'èxit de la gran V de Barcelona. Dijous passat, el poble de Catalunya va convocar la consulta. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí