Divendres, 4 de desembre del 2015 | 14:07
 ·
Crònica · Informe SIC
Les clavegueres, entusiasmades amb el seu èxit

La desmoralització de fa uns mesos dels serveis d'intel·ligència, dels "falcons" de la Moncloa i les clavegueres s'ha transformat en entusiasme per la frenada del procés i la possibilitat de noves eleccions. El canvi d'estrategues dels serveis de l'Estat de fa uns mesos ha donat els seus resultats, i avui el sobiranisme està atònit. Com reaccionar? Es pot reaccionar?


Opinió · Política catalana
20-D L'independentisme desmobilitzat?
Jaume Marfany
Filòleg

Estic llegint l'article d'en David Fernández que sembla albirar una mica d'esperança pel que fa a desencallar aquesta paràlisi absurda i irresponsable en què ens trobem des de fa més de 2 mesos.Malgrat aquesta petita dosi d'optimisme, suposant que arribi a bon terme, això no es produirà abans del 27 de desembre, tres mesos després de les eleccions, i amb un nou Congrés espanyol sorgit de les eleccions del 20-N.

 ·
Notícia · Comunicació
Miquel Martín Gamisans serà el nou director general de la Xarxa
Encara que el nomenament encara no sigui oficial tot sembla indicar que Martín Gamisans serà el nou diretor general de la Xarxa, a instàncies d'ERC, que ho hauria pactat amb CDC segons publica el diari ARA.
 ·
Notícia · Llengua
La Plataforma per la Llengua viatja a Brussel·les per denunciar internacionalment el greuge que pateixen els catalanoparlants
Una delegació de la Plataforma per la Llengua torna de Brussel·les molt satisfeta després de reunir-se amb diverses personalitats, institucions i entitats europees amb qui ha pogut intercanviar opinions i anàlisis sobre la situació de la llengua catalana,
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Sellarès: "ERC, la CUP... qui més?"
En un article al Punt Avui Miquel Sellarès analitza la situació de paràlisi que viu de la política catalana després dels resultats del 27-S en el que afirma "el nostre procés nacional haurà de tirar endavant amb fermesa i contundència i sense condicionants de cap tipus".
 ·
Crònica · Política catalana
Contra la raó estètica ―més meditacions abans del vòmit
Ivan Mambrillas
La distància que hi ha entre la militant de CDC Neus Munté i el militant de CDC Artur Mas és la mateixa que separa un procés constituent cap a la independència que mereix de ser emprès d'un procés constituent cap a la independència que no mereix de ser emprès?
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí