Dimecres, 4 de juliol del 2012 | 19:34
 ·
Crònica · Anàlisi política
Maulets, punt final!
Roger Buch
Politòleg
Recentment s'ha anunciat la creació de l'organització juvenil Arran, fruit de la fusió, després d'un llarg procés de confluència, de Maulets i la CAJEI. Aquest fet, de retruc, suposa la desaparició de Maulets, organització que durant vint-i-cinc anys ha escrit moltes pàgines de la història de l'independentisme català.
Opinió
Xitxarel·los i clavegueres, voleu guerra?
Miquel Sellarès
Periodista
Fa unes setmanes vaig fer l'article Ensenyar el paquet de l'Estat que va ésser líder d'audiència en el nostre diari digital. Dies després, parlant amb una persona ben informada de les clavegueres, aquesta em va advertir: "Et tornaran la pilota, vés amb compte..."
Opinió · Política
Identitat de resistència, identitat de projecte
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
La complexitat social i identitària de Catalunya és enorme. Ho sabem des de fa dècades i ara, amb el triomf d'Espanya a l'Eurocopa s'ha tornat a evidenciar. Som un país en el qual una part no menor de la seva gent, manté importants vincles sentimentals amb la resta de terres de la península.
 ·
Crònica · Pla de lleida
De la transició (nacional)
Ivan Mambrillas
CDC no promou cap transició nacional. Si fins ara només ha definit aquest procés polític amb un llenguatge vague i elusiu, no és pas perquè impliqui cursos d'acció públicament inconfessables, sinó perquè no n'implica cap.
 ·
Llibres / revistes
Nosaltres, els fusterians
 ·
La fotografia · Política
Tret de sortida a la campanya 'Prou espoli, ara República Catalana'
ERC ha omplert fins a la bandera, aquesta setmana, l'Ateneu barcelonès en l'acte d'inici de la campanya 'Prou espoli, ara República Catalana', que ha comptat amb la participació d'Elisenda Paluzie, Jordi Porta, Ferran Requejo i Enric Calpena.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "L'espai català posat en qüestió, judicialitzat i colonitzat està esdevenint l'espai primordial de referència de la majoria"
"L'espai català viu un procés de mutació [...] que es desplega en sentit contrari al comportament de l'Estat".
 ·
Crònica · Política catalana
Navarro no se'n surt
Són pocs encara els que s'atreveixen a verbalitzar-ho públicament, però els dubtes sobre si Pere Navarro és l'home adequat per ressuscitar el PSC i liderar una alternativa d'esquerres a Catalunya creixen a mesura que passen les setmanes. Sis mesos després de ser escollit primer secretari del PSC, continua sent un desconegut entre més de la meitat dels seus votants, segons la darrera enquesta del CEO.
 ·
Recull de premsa · Política
Pasqual: "L'Estatut és mort jurídicament i simbòlicament"
"No podem dir encara que l'Estatut és mort, però sí que l'Estatut té a veure amb el segle XX, no amb el XXI".
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí