Dimecres, 2 de setembre del 2015 | 15:16
 ·
Crònica · Informe SIC
Informe SIC : "L'estratègia de l'estat vers Catalunya"
Introducció:

L'estat, les seves institucions, les seves clavegueres i els seus líders X no acaben d'entendre's de cara a establir una estratègia comuna i definida contra el procés català.El PP no està interessat en resoldre el conflicte perquè el vol utilitzar com a argument fonamental  de la seva campanya a nivell estatal de cara a les properes eleccions generals i perquè així pensen podran tornar a assolir la majoria absoluta.
Opinió · Política catalana
"Papa, em dónes 25 pessetes?"
Miquel Strubell
Sociolingüista
Hi ha gent d'una carta edat que sap prou bé com és de difícil de guanyar, i encara més d'estalviar, els quartos. Aquesta gent sap què vol dir patir quan el negoci familiar trontolla, quan algun treballador es posa malalt (potser el marit, potser la germana), per arribar a final de mes.
 ·
Notícia · Seguretat
Què va fer la Guàrdia Civil a CatDem i CDC ?
Després d'observar les informacions gràfiques publicades i  escoltar diversos  testimonis presencials  podem constatar que l'operatiu de la Guàrdia Civil que va entrar a dues seus convergents estava format per  agents de dues unitats molt característiques d'aquest cos de seguretat: els dependents de la Fiscalia d'Anticorrupció i  curiosament  agents i  comandaments de la unitat d'informació política,
 ·
Notícia · Política
El PNB no dóna el seu suport a la Unió de Duran
Ramon Espadaler, cap de llista de la Unió Democràtica  de Duran, ha fracassat en la seva primera gestió a l'exterior. La d'aconseguir el suport explícit del PNB. Així, tot i que el butlletí oficial d'Unió de Duran altrament anomenat "La Vanguardia" ho va presentar a quatre columnes com un èxit  la veritat  és que tot i que si que es va  produir una reunió breu entra la delegació catalana i una del PNB presidida per Josu Ortuza,
 ·
Recull de premsa
Culla: "Lerroux, i altres fantasmes"
En un article al diari Ara l'historiador Joan B.Culla ens recorda la figura d'Alejandro Lerroux i com aquesta ha estat utilitzada al llarg dels últims anys a Catalunya i com sovint s'ha intentat reduir  el procés a una confrontació "classista-etnicista  entre unionisme i independentisme".
 ·
Recull de premsa
Llansana: "I el dret a la informació?"
En un article al Punt Avui Marina Llansana posa de relleu la nul.la pluralitat dels mitjans de comunicació espanyols a l'hora de tractar el procés català i ens recorda que aquest fet  "vulnera l'article 20.1:  de la Constitució: el dret dels ciutadans a "rebre lliurement informació veraç per qualsevol mitjà de difusió".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí