Dimarts, 22 d'octubre del 2013 | 20:09
Opinió
Ens cal un personatge de prestigi internacional
Josep Poca
Escriptor
En el nostre retir d'Al Vent de Bonastre rebem de tant en tant visites d'amics de sentiments i ideals compartits. Un dels més assidus és un bon company des dels anys de la Convenció per la Independència Nacional.
Crònica · Seguretat
La seguretat internacional de la Catalunya independent
Catalunya formaria part d'Europa si es declara estat independent? Jurídicament no se sap. La Unió Europea (UE) no té precedents, ni els tractats de la UE especifiquen clarament aquest supòsit, i la interpretació jurídica dels textos normatius és, hores d'ara, desconeguda. Els tribunals europeus tant podrien decidir que Catalunya forma part automàticament de la Unió Europea, com que ha de complir una sèrie de formalitats menors, o que en queda exclosa.
 ·
La fotografia
L'ANC fa una crida a encerclar el Palau de Pedralbes
L'Assemblea ha organitzat una cadena humana al voltant del Palau de Pedralbes coincidint amb el Fòrum Econòmic de la Mediterrània Occidental.
Opinió
Canvi d'escala: la lliga de futbol, per exemple
Raimon Carrasco
Advocat
Joan Collet, president de l'Espanyol, proposa reformar el sistema de repartiment dels ingressos per drets televisius dels clubs de la lliga espanyola de futbol, ja que el sistema actual, en què Barça i Madrid s'enduen la part del lleó, fa que la competició sigui massa desigual. 
 ·
Llibres / revistes
El país de Max Cahner
 ·
Notícia · Història
Monument al general Moragues
La Comissió ProHomentage al General Moragues ha aconseguit finalment retre homenatge al General Moragues aquesta passada setmana amb la inauguració d'un monument a la seva persona.
 ·
Notícia
Somescola.cat rebutja la llei Wert per atemptar contra el model català d'escola
La coordinadora d'entitats Somescola.cat ha expressat avui el seu rebuig total i contundent a la llei LOMQUE i ha denunciat que l'anomenada llei Wert atempta contra el model lingüístic escolar català.
 ·
Recull de premsa
D. Portabella: "Rajoy és el president que més a prop té escriure la pàgina final d'ETA i el que més es vanta de no actuar"
"Fins ara [Rajoy] ni tan sols ha emulat la temptació de negociar a la qual han sucumbit tots els inquilins de la Moncloa, des del centrista Adolfo Suárez fins a Zapatero passant per Felipe González i Aznar".
 ·
Crònica · Informe SIC
La 'jefa' Soraya, el CNI i els 30 anys del GAL
Cada vegada més, Soraya 'i els seus 30 nans' es fan amb les regnes de l'estratègia d'Espanya en contra del sobiranisme català. Soraya Sáez de Santamaría cobreix l'esquena al president Mariano Rajoy i a la seva suposada imatge de diàleg, i ella es converteix, així, en el falcó que usa sense contemplacions el CNI i les clavegueres de l'Estat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí