Dimecres, 17 de desembre del 2014 | 18:50
Crònica · Informe SIC
Societat Civil Catalana, Empresaris de Catalunya i Associació Ana Girón, quatre i el cabo
L'Estat, les clavegueres i els seus tentacles són més prolífics que mai, tot i la impotència i els seus fracassos reiterats en anar més enllà d'uns centenars d'adeptes que no són més dels que eren fa uns pocs anys a totes les associacions que hi ha contra la llengua catalana, les seves institucions i el seu dret a decidir.
 ·
Crònica · Política catalana
CiU i el PSC organitzen les seves terceres vies
Tot i que l'Estat i els seus aparells no demostren cap interès en donar a Catalunya la possibilitat d'organitzar una tercera via a les opcions independentistes, sembla que els sectors moderats més catalanistes que independentistes de CiU i del PSC han optat per organitzar-se. En primer lloc, aquesta setmana s'ha presentat l'associació Tercera Via, que té com a membres més destacats el periodista, còmic i presentador Xavier Sardà, Joan Garcia Soler (professional tertulià) i el respectat notari Juan José López Burniol.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Via fora els desmenjats
Ivan Mambrillas
Ens faria indiciblement feliços que el líder de l'esquerra postpsuquera anunciés, mal que fos amb el seu proverbial desmenjament, que així com un dia van adonar-se que no podien regalar la policia a la dreta, avui han caigut que no li poden regalar la independència
 ·
La fotografia
La Nit de la Cultura denuncia els atacs a la llengua pròpia
En el decurs de la vetllada reiindicativa s'han lliurat els XXVIII Premis 31 de Desembre a persones i entitats que han fet feina durant el 2014 a favor de la llengua, la cultura i la identitat del país.
 ·
Recull de premsa
J. J. Ibarretxe: "Construir el nostre model només pot fer-se respectant el dret a decidir"
"Euskadi i Catalunya no poden ni volen ser dependents de l'Estat espanyol. Volem construir el nostre propi model de desenvolupament humà sostenible i només pot fer-se des del respecte al dret a decidir de la nostra ciutadania".
 ·
Llibres / revistes
Qui és Al-Baghdadi?
 ·
Recull de premsa
Culla: "No hi ha raonament possible davant la fanàtica intolerància dels que se senten amos d'Espanya"
"L'opinió publica espanyola contra les aspiracions d'una gran part dels catalans ha estat i és ideològicament transversal i no se circumscriu a la tòpica caverna mediàtica"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí