Dijous, 21 de febrer del 2013 | 19:27
Opinió
Penitència
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
Sense regeneració moral i política no hi ha emancipació nacional. O sia, i dit d'una  altra manera, si el nou catalanisme sobiranista, que ha emergit en aquesta darrera dècada, no és capaç de liderar una renovació a fons dels valors, les actituds i les formes de fer política a Catalunya, no podrà assolir el seu principal programa polític.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Ens convé una CiU decaiguda?
El sobiranisme i, més netament, l'independentisme, segons les més diverses enquestes estan pujant entre tots els estrats socials de Catalunya. Ja no és un fet d'alguns sectors militants de la joventut o de la societat civil: és, avui dia, una realitat assolida, també, en els sectors professionals de la petita i mitjana empresa. I cada dia més és present a alts càrrecs d'empreses importants i multinacionals del país.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Un papable amic de Catalunya
Giancarlo Ravasi és un dels cardenals papables en el proper conclave. És home de màxima confiança de Benet XVI, i bon coneixedor i amic de Catalunya. Ravasi ha estat escollit per Joseph Ratzinger com predicador en els seus darrers exercicis espirituals com Papa.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Cal agrair la decisió del Govern espanyol de portar al TC la declaració de sobirania"
"Finalment, li han donat [a la declaració] la rellevància que té. [...] Només pel fet de preguntar ja es posa en qüestió el vincle amb la Constitució espanyola. Un vincle que, si ara està qüestionat, és perquè s'ha demostrat [...] que s'estava convertint en una corda, i la Constitució en una presó".
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre "Què pensa J.M Vila d'Abadal"
 ·
Recull de premsa
Bosch: "Seria millor que la consulta catalana tingués lloc abans de l'escocesa"
"Escòcia i Catalunya són dos casos diferents i per això els catalans hem de fer el nostre camí, però no estaria de més fer-lo amb un ull posat a Escòcia".
 ·
Crònica · Seguretat
La dignitat de la nostra policia
El nostre país, els ciutadans i les nostres institucions han de creure que disposen d'una policia moderna, integral i preparada per a ésser la veritable Policia Nacional de Catalunya. I, per tal que això sigui possible, no es pot permetre el seu menyspreu que es duu a terme, de vegades, des d'una part de la nostra classe política i, sobertot, des de les institucions de l'Estat a Catalunya.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí