Dimarts, 10 de gener del 2017 | 15:13
Opinió · Política catalana
Carta oberta de Miquel Sellarès, president del CEEC: No aconseguireu embrutar-me!
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
Ja fa anys que esperava que aparegués aquesta desinformació i difamació  sobre el CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya)  i la FCDP (Fundació Centre de Documentació Política) que ha publicat un diari estatal. Des del  CEEC i Tribuna.cat estàvem i estem al punt de mira de l'unionisme, el sector dels negocis de CDC i de la màfia de "xixarelos" de Quico

Opinió · Política catalana
Els poders públics i la societat civil
Jordi Porta
Gran titular del diari ARA el diumenge 8 de gener: VOLEM MECENES CATALANS. El sector cultural, científic i social s'uneixen per impulsar el mecenatge.La situació política actual i la conveniència de les activitats de la societat civil catalana, m'ha fet tornar a recordar el paper del mecenatge privat a Catalunya
 ·
Crònica · Nació Digital
El referèndum i Colau enfronten els liberals en un debat molt tens
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
El procés sobiranista no haurà dividit les famílies, però sí que ha dividit partits i ideologies. Entre elles, la liberal, on unionistes i sobiranistes lliuren un combat per la primacia i que s'han vist avui les cares en la tribuna -tornem-hi!- liberal de l'Ateneu Barcelonès.
 ·
Notícia · Política catalana
Sabrià: "Comencem el 2017 amb dos objectius: polítiques socials i referèndum"
El portaveu d'ERC,Sergi Sabrià, ha explicat que les prioritats per aquest nou any que es marca el partit són continuar apostant de manera decidida per les polítiques socials des del Govern i realitzar el referèndum. 'Nosaltres comencem el 2017 amb dos objectius claríssims: posar les prioritats en les polítiques socials a Govern, com ja hem fet, i la segona, referèndum o referèndum".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Àlvaro: "Atès que Puigdemont s'ha posat data de caducitat i que el referèndum sembla impossible, qui haurà de reescriure el procés serà Junqueras"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptor Francesc-Marc Àlvaro analitza el que va significar el pas al costat d'Artur Mas i l'entrada en escena de Carles Puigdemont. I en destaca "L'entrada en escena de Puigdemont –i ho confirma l'enquesta publicada ahir en aquestes pàgines– mostra una contradicció que no em sembla gens anecdòtica:
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Jordi Muñoz: "Independència: l'espectre de l'empat infinit"
En un article a l'Ara el politòleg Jordi Muñoz afirma que "Fa temps que, amb lleugeres oscil·lacions, les enquestes mostren un patró força consistent: el sí i el no a la independència recullen uns nivells molt semblants de suport, i sovint les diferències entre uns i altres se situen dins dels marges d'error de les enquestes".
 ·
La fotografia · Cultura i mitjans de comunicació
Presentació de l'obra "Història del Periodisme de Catalunya"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha presidit la  presentació dels tres volums que conformen la "Història del Periodisme de Catalunya" dirigida pel periodista Francesc Canosa i editada per Sàpiens en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya,
 ·
Recull de premsa · Política
Mas-Colell: "Fins on pensen arribar?"
En un article a l'Ara Andreu-Mas Colell, afirma respecte la judicialització del 9-N i del fet que ell no estigui imputat i en canvi si ho estiguin Mas, Ortega, Rigau  i Homs és "una decisió arbitrària i estrictament política. Una manifestació de quelcom molt pertorbador: la utilització de la justícia per part d'un govern que pretén limitar la lliure expressió d'opinions".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí