Dimecres, 10 de desembre del 2014 | 20:20
Opinió
Mirar més enllà de la independència
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
Només assolirem l'objectiu de bastir un Estat propi si mirem molt més enllà de la independència. Ens trobem en un punt en que diferents moviments de gran abast s'estan creuant.
Crònica · Informe SIC
6-D. L'Estat diu prou davant del fracàs de l'unionisme
Cal tallar caps i canviar el rumb: aquesta és la consigna que s'estén a l'Estat després de l'estrepitós fracàs del dia de la Constitució a Catalunya. Madrid no entén com no s'ha aconseguit una capacitat de mobilització notable a Catalunya amb la inversió feta a les clavegueres, i la intervenció del CNI, dels Sorayos, de les terceres vies i de "fantasmes" com Societat Civil Catalana --sumats al telepredicadors presents als mitjans catalans.
 ·
Crònica · Pla de lleida
"L'abstenció és meva"
Ivan Mambrillas
Com sigui que el 9-N va ser un fracàs indicible, una formidable girada d'esquena del poble català als desvaris secessionistes del president Mas, convé demanar a l'unionisme si Iceta, Camacho i Rivera ja han iniciat converses per definir l'arquitectura d'un plausible govern tripartit entre PSC, PP i Ciutadans.
 ·
Llibres / revistes
Torna Pallach
 ·
Recull de premsa
Rovira: "Diverses llistes ens permetrien arribar a diverses sensibilitats dels indecisos i el punt programàtic conjunt asseguraria la unitat d'acció"
"La fórmula de llistes unides és la fórmula guanyadora perquè ens permet anar tots junts i, alhora, ens permet mantenir la pluralitat de l'independentisme".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Els desacords de CiU i ERC són minúsculs al costat de l'acord descomunal a favor de la independència"
"Encara no he trobat qui em pugui convèncer que no hi haurà un acord raonable per fer una convocatòria electoral que ens permeti saber si hi ha una majoria favorable a la independència".
Opinió · Societat civil
Una llista unitària? Diverses llistes sota un mateix paraigua?
Àngels Folch
Mestra i membre de la Sectorial de Docents de l’ANC
Els independentistes, en general, diria que estem d'acord que, sense independència, no és possible lluitar de debò contra la corrupció, ni contra les injustícies, ni contra la pobresa, ni contra l'atur, ni contra la manca de democràcia, ni tenir una millor justícia, ni un millor repartiment de la riquesa, ni un millor sistema sanitari, ni una millor educació, ni més treball.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí