Divendres, 15 de febrer del 2013 | 20:08
Opinió
L'hora d'afirmar que 'Catalonia is different'
Joan Rusiñol
Periodista
Something is rotten in the state of Denmark deia un dels personatges de Hamlet. Alguna cosa fa pudor a podrit. La frase la va recordar el portaveu d'ERC al Congrés, Alfred Bosch, després d'entrevistar-se amb el rei espanyol. Això va ser a finals del 2011 i alguns es van posar les mans al cap.
Opinió
Llei electoral i finançament dels partits
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
El debat sobre la reforma de la llei electoral i sobre el finançament dels partits polítics ha retornat després d'una colla d'anys.
 ·
Notícia · Societat civil
Ã’mnium aprofita la porta oberta del MWC per reivindicar l'Estat propi
Òmnium Cultural ha endegat una campanya per mostrar la voluntat d'assolir un Estat propi coincidint amb el Mobile World Congress (MWC). La trobada tecnològica és un esdeveniment de referència mundial i suposa l'epicentre de totes les mirades en el sector de la telefonia i les noves tecnologies.
 ·
Notícia
Els experts analitzen el dret a decidir
Personalitats com Ricard Vilaregut, director del CIEMEN, Hèctor López Bofill, professor de Dret Constitucional a la Universitat Pompeu Fabra, Montserrat Guibernau, catedràtica de Ciència Política a Queen Mary University of London i Jaume López, professor de Ciència Política a la Universitat Pompeu Fabra participen en la publicació d'un monogràfic sobre el dret a decidir.
 ·
Crònica · Internacional
Davant la crisi la UE fa de bomber i d'arquitecte
Antoni Reig
Periodista
Una reflexió de Margaritis Schinas, assessor de la presidència europea, sobre el paper que està jugant la Unió Europea (UE) davant la crisi porta a la conclusió de què aquesta fa, de manera simultània, el paper de bomber i el d'arquitecte.
 ·
Recull de premsa
Cuixart: "No hi ha res més digne que un poble que s'expressa lliurement i que treballa per millorar el seu esdevenidor"
"Hi ha pocs projectes en què l'esperit emprenedor que reivindiquem els empresaris es pugui plasmar tan bé com en la voluntat de decidir d'un poble que vol construir un nou estat".
 ·
Crònica · Política catalana
Les contradiccions del súper-conseller i "gurú" Homs
Quan s'estudiï seriosament els dos governs del President Artur Mas i la influència d'Homs en aquests dos executius es podran entendre moltes de les contradiccions i equivocacions del primer mandat i també d'aquest segon, ja encaminat cap al dret a decidir.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí