Dimarts, 17 de abril del 2012 | 19:40
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Quin és l'estat de les TIC a Catalunya?
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
La setmana vinent, el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) donarà a conèixer el resultat de la quarta edició del Baròmetre del sector tecnològic a Catalunya 2012. Aquest és un estudi, un informe que pretén radiografiar i diagnosticar la situació del sector tecnològic català, en funció dels seus cinc principals àmbits d'anàlisi.
Crònica · Política catalana
Cimera Mas-Junqueras: ara sí?
Artur Mas ha decidit començar les converses amb els partits catalans per negociar el pacte fiscal reunint-se amb Oriol Junqueras. L'ordre de l'agenda no és casualitat i el president de la Generalitat ha volgut fer un gest de cara als republicans, per mirar de recuperar la complicitat perduda els darrers mesos, especialment després del pacte CiU-PP per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.
 ·
Crònica · Illes Balears
Els ajuntaments també s'enllacen pel català
La campanya "Enllaçats pel català" ha arribat als consistoris. Nombrosos ajuntaments ja s'han afegit a la campanya. Es tracta dels municipis illencs d'Algaida, Artà, Esporles, Lloseta, Porreres, Santa Margalida i Valldemossa.
 ·
Notícia
Mor Martí Torrent, exdirigent d'Estat Català
Torrent va ser militant des de ben jove fins la mort d'Estat Català i va arribar a presidir-ne un secretariat. Durant la guerra civil espanyola va distingir-se per la seva militància, que li va costar la presó.
 ·
Notícia · Política
Duran demana retrornar als orígens
El líder d'UDC ha plantejat acabar amb l'Estat autonòmic, com proposa Aguirre, però eliminant només les autonomies "artificials" i deixant les "naturals".
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Casals: "Cada vegada som més els ciutadans conscients que necessitem una relació fiscal justa"
"Des de Catalunya, a les preocupacions pròpies [...] hi hem d'afegir la dificultat que suposa viure dins de l'Estat espanyol, que actua sistemàticament [...] envers nosaltres d'una manera que només es pot qualificar d'hostil".
 ·
Recull de premsa · Política
Tresserras: "L'alternativa és convocar tot el catalanisme, estimular la mobilització ciutadana i posar-s'hi al capdavant"
"Mas podria aprofitar la moderació nacional del PSC per dissimular la seva pròpia, donar més credibilitat a les polítiques socials i assajar el paper de líder, no del seu partit, sinó de tot el catalanisme".
 ·
Llibres / revistes
Què pensa Pilar Rahola
 ·
Crònica · Anàlisi política
L'SNP se la juga als municipis
Marc Sanjaume
La secció de l'SNP d'Edimburg ha presentat aquest matí el programa electoral per a les eleccions municipals escoceses que tindran lloc el proper tres de maig a les trenta-dues entitats municipals que té el país. És la primera vegada que la formació secessionista afronta unes eleccions municipals tenint majoria parlamentària i ha centrat el programa en un paquet de mesures per recuperar l'economia de la ciutat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí