Monday, 25 de July del 2011 | 19:14
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Construir eines d'estat cap a la independència
Existeix una certa confusió i desorientació entre els ciutadans i la classe política en la manera com hem de construir la majoria social per la independència. I també en el procés de construcció d'una estratègia o front nacional que permeti la creació d'eines d'estat.
 ·
Entrevista · Societat civil
"Si a finals d'any no ha tornat fins el darrer document denunciarem el cas a la UNESCO i a l'ONU"
Pep Cruanyes
President de la Comissió de la Dignitat
El ministeri de Cultura s'ha volgut penjar una medalla afirmant que el procés de devolució dels 'papers de Salamanca' està pràcticament finalitzat. Una informació que desmenteix Pep Cruanyes, que en una entrevista a Tribuna.cat, explica perquè encara "no hi ha res a celebrar".
 · Alexis Sánchez ha estat presentat aquest migdia en roda de premsa (Foto: Miguel Ruiz · FCB)
Alexis Sánchez ha estat presentat aquest migdia en roda de premsa (Foto: Miguel Ruiz · FCB)
Crònica · Esport i Ciutadania
L'aposta de Guardiola
El Barça ha presentat Alexis Sánchez el mateix dia que perd a Bojan Krkic. Les preferències de Guardiola pel que fa al perfil de l'equip són evidents. Desbordament i ambició.
 ·
Notícia · Política
Heribert Barrera, en estat greu després de patir una embòlia
L'expresident d'ERC i del Parlament, de 94 anys, es troba ingressat a l'Hospital de Barcelona després de patir una embòlia dijous passat.
 ·
Notícia · Economia
Francesc Cabana dóna per mort el model català de caixes
Francesc Cabana ha sentenciat a un article publicat al diari El Punt que "el model català de caixes ha passat a la història" i n'ha culpat la crisi econòmica, ja que fa una mica més d'un any, "en teníem deu" i ara "en tenim tres i és possible que només en quedi una".
 ·
Notícia · Illes Balears
Estàndard de la llengua balear: el govern i el Círculo Balear escalfen els motors de la catalanofòbia
El conseller d'Educació, Rafel Bosch, ha anunciat en una roda de premsa que "no veuria amb mals ulls" la creació d'un llibre d'estil que reculli les particularitats de la llengua balear.
 ·
Recull de premsa · Història
Partal: "Per sobre els cadàvers dels qui lluitaren contra el feixisme, 'la Cataluña real empieza a amanecer'. I signa, cofoi, Carlos Sentís"
Vicent Partal, director de Vilaweb, ha recordat Finis Cataloniae, l'article que va escriure el ja traspassat Carlos Sentís.
 ·
Recull de premsa · Política
Carod: "El procés cap a l'estat propi fracassarà si és antiespanyol"
"S'equivoca de mig a mig qui avaluï l'abast de l'independentisme fent-lo coincidir amb el percentatge de ciutadans que només se sentin catalans i prou".
 ·
Notícia · Política
Josep A. Duran i Lleida: "Si aconseguim el pacte fiscal, podrem parlar de participar al govern"
El candidat de CiU a les eleccions generals ha reobert el debat sobre la possibilitat que CiU entri a formar part del futur govern espanyol.
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí