Dijous, 12 de gener del 2017 | 14:04
 ·
Crònica · Afers religiosos
El Papa elogia a les noves nacions independents

El Papa Francesc reconeix i elogia a les noves nacions independents, i ho fa en el seu discurs de cap d'any al cos diplomàtic acreditat davant la Santa Seu.

 ·
Notícia · Política catalana
El president Puigdemont repta l'estat espanyol a proposar un referèndum a nivell de tot l'Estat, si és el que vol, sempre que garanteixi que es respectarà el que decideixin els catalans
En declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, Carles Puigdemont ha reptat l'estat espanyol a proposar seriosament un referèndum al conjunt de l'Estat per votar sobre la independència.
 ·
Notícia · Unió europea
Més de 250 persones a la conferència sobre el dret a l'autodeterminació al Parlament Europeu
Aquest dimecres s'ha celebrat un seminari  al Parlament Europeu (PE) sobre L'autodeterminació a la UE - El Dret de Decidir! . L'acte ha  omplert la sala on s'ha fet, que té 280 places. L'acte ha abordat les situacions catalana, basca, flamenca, gal·lesa i irlandesa, i ha estat organitzat per set eurodiputats de 4 grups parlamentaris diferents:
 ·
Notícia · Cultura
L'Agència Catalana de Turisme i el FC Barcelona realitzen un vídeo conjunt per promocionar Catalunya arreu del món
L'Agència Catalana de Turisme (ACT) i el FC Barcelona han donat a conèixer avui a través de les xarxes socials del FC Barcelona, que compten amb 225 milions de seguidors, així com a les xarxes internacionals del Catalunya Experience, un vídeo-espot realitzat per les dues entitats amb l'objectiu de promocionar la destinació turística catalana i projectar la imatge de Catalunya al món.
 ·
Crònica · Nació Digital
El referèndum i Colau enfronten els liberals en un debat molt tens
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
El procés sobiranista no haurà dividit les famílies, però sí que ha dividit partits i ideologies. Entre elles, la liberal, on unionistes i sobiranistes lliuren un combat per la primacia i que s'han vist avui les cares en la tribuna -tornem-hi!- liberal de l'Ateneu Barcelonès.
 ·
La fotografia · Política
Junqueras comunica a Santamaría que el referèndum es farà encara que sigui sense el permís de l'Estat
El vicepresident Oriol Junqueras ha traslladat  a la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que el referèndum d'independència previst per al setembre del 2017 es farà "encara que sigui sense el permís de l'Estat".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí