Dimarts, 18 de setembre del 2012 | 19:50
Crònica · Política
El ciutadà Juan Carlos i el general Pitarch
Com si fóssim a les acaballes del franquisme, ben bé al segle passat, un general jubilat, Pedro Pitarch, veu impossible la indepenència de Catalunya "por las buenas o por las malas".
Opinió
L'Onze de Setembre
Jordi Porta
President del Centre UNESCO de Catalunya
Després de manifestar-me em vaig afanyar per ser a casa a les 9 del vespre i poder veure el telenotícies, però no el de TV3 sinó el de TVE. Va ser més del què m'esperava. Després de vint minuts de notícies irrellevants de l'Estat Espanyol i internacionals, fins i tot les esportives, vaig passar-me a TV3. Sembla que TVE va donar finalment una informació breu sobre la magna manfestació de Barcelona.
Crònica · Tecnologia i país
D'#11s2012, iPhone5 i @diariARA
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Aquesta setmana passada, Apple, com acostuma a ésser habitual darrerament, ha tornat a ésser notícia. L'endemà de la Diada Nacional de Catalunya presentava a San Francisco la nova versió del nou iPhone.
Notícia
Mor Santiago Carrillo, històric dirigent del PCE, als 97 anys
El polític va posicionar-se repetides vegades  a favor de l'autodeterminació del poble català i el 2009 ja va alertar sobre una imminent Catalunya independent.
TribunaTV
Bosch a Al-Jazeera
Opinió
Des de Madrid
Lourdes Ciuró
Diputada al Congrés dels Diputats per CIU
Vaig tenir l'oportunitat de ser present a l'esmorzar que una organització independent de debat madrilenya, té costum de muntar amb il·lustres convidats de l'escena política i econòmica de l'Estat Espanyol.
La fotografia
"Farewell Spain?". Bosch porta l'autodeterminació fins a Al-Jazeera
Aquesta setmana el ressò sobre la independència de Catalunya s'ha debatut a Al-Jazeera. Alfred Bosch, diputat al congrés per ERC, ha defensat l'Estat català a la cadena de televisió del Qatar.
Recull de premsa
Casas: "Si el debat no s'afronta amb valentia, Ítaca serà sempre a l'infinit"
"María Dolores de Cospedal fa dos dies que va amb el raca-raca d'igualar independència i plagues d'Egipte. Ahir va pronosticar que Catalunya seria una mena d'Albània del Mediterrani [...]. Benvinguda al debat".
Crònica · Illes Balears
La Federació Llull demana la recepció de TV3 al País Valencià
La Federació Llull (constituïda per Acció Cultural del País Valencià, Obra Cultural Balear i Òmnium Cultural) considera que el veto del PP a la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) "Televisió sense Fronteres" l'11 de setembre, al Parlament espanyol, és un acte de menyspreu a la veu dels ciutadans i una agressiva mesura contra la llengua catalana.
Opinió
Qui són els irresponsables nacionalistes?
Isidor Marí
Sociolingüista
Després de la immensa manifestació indiscutiblement sobiranista del darrer 11 de setembre, comencen a aparèixer algunes reaccions des de sectors propers al govern espanyol. Encara són simplistes, amenaçadores, però relativament formals.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí