Divendres, 13 de gener del 2017 | 13:48
Opinió · Política catalana
Ultrapassar la lògica dels espais polítics
Xavier Ginesta
Periodista i professor del Departament de Comunicació de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya
"Transcendir la lògica dels espais polítics". Aquesta va ser la petició que el president Carles Puigdemont va fer durant l'entrevista de valoració del seu primer any de mandat, amb Mònica Terribas, a Catalunya Ràdio. Certament, aquesta ha estat una de les grans debilitats dels partits independentistes, si més no d'alguns més que d'altres.
 ·
Crònica · Afers religiosos
El Papa elogia a les noves nacions independents

El Papa Francesc reconeix i elogia a les noves nacions independents, i ho fa en el seu discurs de cap d'any al cos diplomàtic acreditat davant la Santa Seu.

 ·
Entrevista · Política catalana
Forcadell: " Crec que la judicialització de la política va en contra de la democràcia i que tots els demòcrates s'hi han de sentir implicats"
Carme Forcadell
Catedràtica d'ensenyament secundari
En una entrevista al Punt Avui Televisió  la presidenta del Parlament, Carme Forcadell,  ha assegurat que quan va accedir al càrrec "sabia que seria una feina complicada, però no vaig pensar en cap moment que la judicialització de la política arribaria tan lluny" i afegeix "continuo pensant que la inhabilitació seria una decisió tan antidemocràtica que
Opinió · Política catalana
Carta oberta de Miquel Sellarès, president del CEEC: No aconseguireu embrutar-me!
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya
Ja fa anys que esperava que aparegués aquesta desinformació i difamació  sobre el CEEC (Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya)  i la FCDP (Fundació Centre de Documentació Política) 
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Rahola: "Què fan obrint l'inútil debat de la candidatura? Era necessari? Quina pressa tenen per obrir un meló tan desestabilitzador?"
En un article a la Vanguardia Pilar Rahola afirma que "La tendència a disparar-se trets al peu és molt pròpia del sobiranisme. Hi va haver un temps en què aquesta pràctica era recurrent a ERC, on hi havia una voracitat saturniana per devorar els seus i els errors estratègics s'acumulaven.Avui, aquesta incapacitat de mostrar una estratègia definida,
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Xirgu: "Tenir un president que no està lligat de peus i mans em costa d'entendre que no sigui un avantatge"
En un article al Punt Avui Xevi Xirgu afirma que "quan es compleix un any clavat del dia que Carles Puigdemont va fer el seu discurs d'investidura al Parlament de Catalunya (el d'aquell diumenge de gener en què molts catalans el van descobrir per primer cop i
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Sáez: "L'hipòdrom del PDECat"
En un article al Periódico Albert Sáez fa referència a l'anunci de Carles Puigdemont de no presentar-se a  la presidència de la Generalitat i al respecte afirma "Si hagués dit el contrari, els seus adversaris polítics se li haurien llançat a la jugular al·legant que pensava incomplir el seu compromís en la investidura de convocar un referèndum i anar-se'n"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí