Dijous, 4 de abril del 2013 | 19:49
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre "De l'Estatut a l'autodeterminació"
Crònica · Seguretat
Desencís i desconcert al cos de Mossos d'Esquadra
Des del nomenament del conseller Espadaler el cos de Mossos d'Esquadra ha estat observant amb antenció les primeres passes del nou conseller, tot tenint en compte les limitacions pressupostàries i la manca de recursos humans i materials. Des de la seva arribada, Espadaler s'ha pres el seu tempo en conèixer el cos, les seves estructures, el panorama de la seguretat i també ha viatjat pel territori per conèxier de primera mà les dificultats.
Opinió
La consulta sense Espanya
Isidre Palmada
Professor
Els Duran, els Pere Navarro, els Alícia Sànchez, etc. estan joiosos. Les converses entre el president espanyol i el català afavoreixen la seva posició i van en la línia del que havien sostingut des de les eleccions. El nerviosisme d'ERC els estimula encara més. Aquests polítics defensen que sense Espanya la consulta no es podrà fer.
 ·
Notícia
El CEEC presenta el seu programa de Defensa
El CEEC té molt clar que, ara per ara, en el procés de creació d'estructures d'Estat no és prioritària la futura força de defensa de Catalunya. Amb tot, el centre ha elaborat una proposta de debat i discussió que busca trencar tots els tòpics i complexos que, des de la política catalana, existeixen amb la defensa, uns mateixos complexos que fa 40 anys es tenien amb la seguretat ciutadana.
 ·
Llibres / revistes
De l'Estatut a l'autodeterminació
 ·
Recull de premsa
F. Xavier Vila: "L'assimilacionisme castellà s'està radicalitzant i desplega un programa per a esquarterar el català"
"Exemples a cabassos: [...] Un plantejament del món judicial castellanitzador, una estructuració dels cossos i forces de seguretat de l'Estat al·lèrgica a la diversitat lingüística, una regulació dels mercats que dificulta l'ús de les llengües altres que el castellà".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Cent dies d'Artur Mas: no hi ha marxa enrere
El President Mas ha arribat aquesta setmana als 100 primers dies del seu segon mandat i ha acumulat, en aquest temps, l'aspecte negatiu d'haver de gestionar la misèria de l'espoli fiscal, una realitat que li ha obligat a fer retallades en els pilars de l'obra de Govern social del país. En la primera legislatura de Mas, així com en aquesta darrera, la desafecció de la ciutadania ha estat palesa a través de grans moviments de protesta. Mas ha errat molt en l'estratègia de govern.
Documents
La futura força de defensa de Catalunya
 ·
Llibres / revistes
Catòlica, apostòlica... i sobiranista?
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí