Dimecres, 21 d'octubre del 2015 | 13:43
 ·
Notícia · Política catalana
Carod-Rovira proposa que Mas ocupi una presidència institucional
Carod-Rovira considera que els 10 diputats de la CUP no poden condicionar la formació del nou Govern
Opinió
Carme Forcadell: la nostra presidenta del Parlament
Miquel Sellarès
President de Tribuna Catalana
Quan el nucli inicial del que es va convertir després en l'ANC es reunia al cau d'en Pere Pugés vàrem decidir ampliar fins a una vintena de persones  més el nostre equip que tindria la responsabilitat de posar en marxa el procés. Entre aquest grup de persones hi havia  una dinàmica i voluntariosa ,Carme Forcadell . Sempre disposada  ,de  forma desinteressada, a fer qualsevol  tasca  que se li proposés .
 ·
Notícia
Nova multa de la UEFA al Barça per l'exhibició d'estelades
El Barça ha rebut aquesta setmana una nova multa de la UEFA  (40.000 euros) per l'exhibició d'estelades per part de la seva afició. Aquesta vegada però el club si recorrerà la multa cosa que no va fer amb la primera sanció (de 30.000 euros) . Ara el club ha decidit abandonar l'aposta inicial que havien fet per el diàleg i la pedagogia amb la UEFA.
 ·
Notícia · Llengua
La Plataforma per la Llengua exigeix a Netflix l'emissió de continguts en català
La plataforma nord-americana de vídeos per internet Netflix arriba al mercat espanyol ignorant els continguts en català
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Ni ètnics, ni mercantilistes"
En un article al diari Ara el sociòleg Salvador Cardús ens fa reflexionar al voltant de les dificultats que tindria en la pràctica tirar endavant qualsevol tercera via com a solució d'encaix de Catalunya a Espanya. Així, per Cardús  "si una proposta d'aquest tipus no ha fet tard i
 ·
Recull de premsa
Rufián:"Això no va de noms, no va de partits i no va de polítics. Va de la gent. I això és imparable. Perquè la gent unida sempre ha guanyat"
En un article al Punt Avui l'activista social i polític, Gabriel Rufián, afirma "Que, després de centenars de portades, editorials, tertúlies i declaracions, després del 27-S el Parlament català sigui inequívocament independentista amb 72 escons dels 135 és gairebé un miracle"
Opinió · Política catalana
20-D: Dignitat democràtica i justícia social
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Totes les forces no-independentistes es preparen per erigir-se davant de l'opinió pública internacional com els representants del poble català. Mentrestant una part massa important dels independentistes es desentenen d'aquesta batalla. La CUP ha anunciat que no s'hi presentarà. L'anomenada Via Claver fa mesos que promou l'abstenció a les eleccions espanyoles a Internet.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí