Dimecres, 8 de juliol del 2015 | 08:30
Opinió · Política catalana
Donem la cara pel President; el polític que més ha fet per la independència el volem a la llista unitària!
Èric Bertran
Sots­di­rec­tor de la Fun­dació Nous Cata­lans
Mesos més tard i quan tot sem­blava per­dut, impos­si­ble, hem retor­nat a la pro­posta orig­i­nal del Pres­i­dent de la Gen­er­al­i­tat Artur Mas.
Opinió · Política
El llegat del Ministre "Wertgonya"
Xavier Baraza
Professor i col.laborador de la Universitat de Vic
Fa uns dies em van cridar l'atenció les paraules del nou ministre d'Educació, Cultura i Esports, Iñigo Méndez de Vigo quan deia: "No es ningún marrón asumir esta responsabilidad". 

 ·
Notícia · Economia
Neix el Cercle Mallorquí de Negocis
Es presenta aquest divendres a Inca i comptarà amb la participació del president del Cercle Català de Negocis,Albert Pont, i del nou  President del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat.

 ·
Recull de premsa
Cardús:"Esclar que tot podria ser una impostura i que en el fons entenguessin les idees, consideressin perillosos els gestos i, secretament, valoressin correctament els fets"
El sociòleg i membre de l'IEC, Salvador Cardús en un article a la Vanguardia mostra la seva incredulitat  en relació al discurs que fa govern de l'Estat sobre la situació a Catalunya i el procés independentista.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Boix: " la llista única no es plantejaria per obtenir un mandat de formació de govern sinó simplement com un mecanisme per conèixer la voluntat del país"
En un article al diari Ara el professor  Carles Boix  afirma que " l'objectiu en si de la proposta —convertir el 27-S en el referèndum que no ens han deixat fer— és incontestable" i afirma també que " les eleccions plebiscitàries són l'única possibilitat que ens queda per fer l'exercici de radicalitat democràtica que se'ns nega sistemàticament".
 ·
La fotografia · Política catalana
Suport a la dignitat nacional de la veritable UDC
El proper diumenge  el sector sobiranista d'UDC encapçalat per la presidenta del Parlament, Núria de Gispert; l'expresident del Parlament, Joan Rigol i pel seu portaveu Antoni Castellà faran la presentació oficial de la plataforma política i possible futur partit : "Hereus d'UDC 1931".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí