Thursday, 4 de August del 2011 | 15:22
 ·
Crònica · Euskal Herria
Mirant enrere
Ara fa un any apuntàvem en dos articles publicats el mes d'agost ("Tambors de canvi, no de guerra" i "Els independentistes no han fet vacances") l'intens treball que estaven desplegant llavors ETA, Batasuna i Eusko Alkartasuna per superar el cicle de la violència i situar el conflicte basc en paràmetres estrictament polítics. Dèiem que ETA estava preparant als seus per donar el viratge cap a les vies polítiques.
 ·
Notícia · Política
Bosch assegura no anirà a Madrid a "fer negocis" sinó a defensar la "causa democràtica i lliure" de Catalunya...
El possible cap de llista dels republicans pel 20-N, avalat per Junqueras, assegura que afronta el repte amb "humilitat".
 ·
Notícia · Política
…mentre que Ridao no tira la tovallola i plantarà cara al consell nacional del 3 de setembre
L'actual secretari general de la formació no accepta anar de número dos a les llistes i ja té pràcticament els suports necessaris per postular-se com a candidat.
 · El bisbe Juan Antonio Reig va presidir una eucaristia a Paracuellos del Jarama acompanyat de la bandera franquista i de Blas Piñar.
El bisbe Juan Antonio Reig va presidir una eucaristia a Paracuellos del Jarama acompanyat de la bandera franquista i de Blas Piñar.
Crònica · Afers religiosos
El final del malson de Sant Vicenç de Castellet. L'hora de les responsabilitats (i II)
Per damunt de tot, l'anàlisi dels gravíssims fets que han sacsejat la comunitat cristiana de Sant Vicenç de Castellet durant els darrers cinc anys ha d'anar més enllà d'aquests tristos episodis i qüestionar moltes més coses. La primera, els filtres.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Alvárez i Ros o com equivocar l'elecció del gènere
Ivan Mambrillas
Quan Magdalena Alvárez va haver de donar públicament compte del que la premsa en va dir "caos ferroviari", en lloc d'acollir-se al registre de la greu i calculada declaració ministerial, va optar pel to del buscador d'or que només ha trobat pedrotes i cucs i que, malgrat tot, no defalleix perquè és molt cabut i coratjós.
 ·
Crònica · Internacional
L'economia dirigeix la política
Toni Reig
Periodista
Mai com ara ha quedat tan clar que l'economia (els mercats) dirigeixen la política. No es tracta d'una anàlisi marxista sinó d'una evidència capitalista.
 ·
Notícia · Política
Reagrupament, disposat a donar suport a ERC si Alfred Bosch és l'escollit
El líder de la formació, Joan Carretero, continua amb el seu particular 'reacostament' a Esquerra sempre que aquesta prioritzi l'eix nacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí