Dimecres, 10 de febrer del 2016 | 14:40
 ·
Crònica · Pla de lleida
Puto relat
Ivan Mambrillas

Nia en alguns lleidatans el desig mòrbid i secret que l'occident del país sigui objecte d'un greuge anàleg al que regularment cohesiona i projecta els ebrencs. La lleidatanitat ―com a forma orgullosa d'autorepresentació col·lectiva, com a humus simbòlic de futures audàcies― freturaria, doncs, d'una amenaça exterior.

Opinió · Política catalana
La criminalització dels vots del 27 de setembre
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari

El Regne d'Espanya va ignorar la demanda del "pacte fiscal" que va guanyar les eleccions al Parlament de Catalunya l'any 2010. Dos anys més tard va denegar la celebració d'un referèndum sobre la independència com el d'Escòcia que va obtenir una àmplia majoria després de la gran manifestació de 'Onze de setembre.

Opinió · Territori
Per Catalunya, salvem lo Delta
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament i Primera Tinent d'alcalde a l'Ajuntament de Tortosa
Per Catalunya salvem lo Delta deia la pancarta de la Plataforma en Defensa de l'Ebre  que  va acollir als membres del Govern, diputats  i  diferents càrrecs institucionals que ens van voler acompanyar aquest diumenge a Amposta .

 ·
Notícia · Societat civil
La Federació Llull potenciciarà l'activitat conjunta
La junta de la Federació Llull -Acció Cultural del País Valencià, Òmnium Cultural i Obra Cultural Balear s'han reunit  per tal de planificar l'activitat d'aquests propers mesos, fer balanç i valorar l'actualitat política dels diferents territoris dels Països Catalans
 ·
Recull de premsa · Política
Alzamora: "Illencs i valencians a l'atac"
En un article al diari Ara Sebastià Alzamora ens parla de l'infrafinançament que pateixen les Illes i el País Valencià del que afirma "no és res més que una manera elegant de parlar d'un caloret, que no s'escalfa a mà armada però sí legislativa".
 ·
Recull de premsa · Política
Villatoro: "Propensos a la corrupció"
En un article al setmanari el Temps Vicenç Villatoro ens explica com arran de l'últim cas de corrupció destapat a València a les tertúlies televisives  es feia referència a aquest en un inici en clau partidista en el que després però "L'eix de la confrontació entre dreta i esquerra, en el tema de la corrupció, va ser substituït per una mena d'eix territorial,
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí