Dijous, 21 de novembre del 2013 | 19:52
 ·
TribunaTV
Gure Esku Dago, la Via Basca
Opinió
Desobediència civil
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
"Algú creu que no som capaços de paralitzar una setmana l'economia catalana si som capaços de mobilitzar dos milions de persones?" Aquesta afirmació d'Oriol Junqueras a Brussel·les no era una amenaça sinó la constatació d'una lògica inevitable. Quan una demanda tan democràtica com una consulta d'autodeterminació aplega al carrer milions de persones i és menystinguda i ignorada pel govern espanyol és inexorable que les manifestacions d'ahir es converteixin demà en una formidable desobediència civil.
 ·
Crònica · Internacional
Catalunya, Xipre i la Unió Europea
La República de Xipre és actualment un Estat membre de la Unió Europea. No obstant, aquest Estat internacionalment reconegut només controla dos terços de l'illa, ja que el terç restant (ubicat al nord de la mateixa) fou ocupat militarment per Turquia el 1974.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Cristians en primer pla polític
Actualment Catalunya compta amb cristians al primer pla de la política. És el cas, entre molts d'altres, d'Oriol Junqueras (ERC), Àngel Ros (PSC, sector catalanista) i Joan Rigol (CiU).
 ·
Llibres / revistes
Sortir de l'euro per sortir de la crisi?
 ·
Recull de premsa
Rahola: "El PSC s'ha clarificat i ha virat cap al no. Ara el bloc de la consulta és més feble però està més definit i més lliure"
"Des de Marina Geli fins a Àngel Ros, passant per Joan Ignasi Elena i la resta, han mostrat públicament el seu rebuig al no. La prova de foc seran les votacions clau al Parlament català".
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "El procés pot acabar bé o malament. Però ni en un cas ni en un altre això significa el final de la partida"
"Pot acabar bé, i hi ha en aquest sentit alguns indicis favorables. Però també pot acabar en un cul-de-sac on no sàpigues quins moviments pots fer".
 ·
Crònica · Política catalana
El dret a votar ens l'haurem de guanyar
Sergi Sol
Periodista
Que el Govern del PP no autoritzarà mai una consulta per permetre els catalans decidir el futur del país ja ho sabíem. O ho hauríem de saber. Com tampoc ho farà el PSOE, ni de casualitat. Aquest, ras i curt, és el motiu que porta a coneguts líders polítics catalans (a la dreta i a la presumpta esquerra) a condicionar la pregunta a un acord amb el Govern espanyol.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí