Divendres, 13 de gener del 2012 | 19:51
 ·
Crònica · Madrid
Autogovern descafeïnat
Poc a poc, sense fer gaire soroll, el govern de Mariano Rajoy va desplegant el programa recentralitzador que massivament van votar els espanyols el 20-N. El més greu, però, és la falta de resposta organitzada de les nacions amb voluntat real d'autogovern, que de moment callen i acaten.
Opinió · Seguretat
Patètics sindicalistes 'mossos'
Miquel Sellarès
President del CEEC
He dedicat quaranta anys de la meva vida a defensar el model policíac català i els seus professionals. Comprenc estats d'ànim i situacions laborals.
Editorial
On són les retallades a Can Godó, President Mas?
Tot i les dificultats d'obtenir informació de les institucions oficials, des de fa tres anys s'està elaborant un informe de totes les subvencions, publicitat, regals i serrells dels governs de la Generalitat al Grup Godó.
 ·
Crònica · Anàlisi política
Escòcia, un debat procedimental?
Marc Sanjaume
Politòleg
Els procediments estan centrant la primera part del debat sobre el referèndum de secessió escocès. El document presentat aquesta setmana pel Govern britànic tindrà, probablement, una resposta escrita de l'Executiu escocès la setmana vinent.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Basagoiti, "l'Eguiguren" del PP
Un dels defectes o virtuts, segons com es miri, del president del PP basc és que sempre parla molt clar. Poques vegades es mossega la llengua i no improvisa mai cap declaració. Antonio Basagoiti és enemic de les ambigüitats.
Opinió · Política
La síndrome d'Estocolm de CiU
Xavier Serrahima
Escriptor
Com és prou sabut, la síndrome d'Estocolm és un estat de pertorbació mental que pateix la víctima d'un segrest mitjançant el qual desenvolupa una relació de comprensió i fins i tot d'estimació envers el seu segrestador.
 ·
Notícia · Comunicació
Canal Català pagarà 2 milions d'euros al Grup Godó per llogar la freqüència de RAC105 TV
D'aquesta manera, Godó ja haurà llogat tres dels quatre canals que li va donar CiU amb l'arribada de la TDT.
 ·
Notícia · Unió europea
ONG's denuncien la política lingüística de Bauzá a Europa
Eurolang i ELEN –de la qual l'OCB n'és membre- han enviat informació sobre l'assumpte als eurodiputats, a la Comissió Europea i al Consell d'Europa.
 ·
Notícia · Política
El PP de Barcelona evita que Barrera rebi la Medalla d'Or de la Ciutat
Els populars van reclamar un informe jurídic que els ha donat la raó, segons informa Nació Digital. Portabella reclama a CiU que "no cedeixi a les pressions del PP".
 ·
Notícia · Política
La recentralització és oficial: l'Estat establirà "sancions" per a les comunitats que incompleixin els objectius de dèficit
Els governs territorials i les grans ciutats hauran de presentar un sostre de despesa previ als pressupostos.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí