Dijous, 28 de juny del 2012 | 20:07
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Diari Ara: Rodés per Soler
Oriol Soler, l'home que va estar al capdavant i va ser el motor de la iniciativa d'engegar el Diari ARA ha donat aquesta setmana per acabada la seva aportació en aquest projecte per a retornar a reforçar el Grup Cultura 03, un grup de comunicació que compta amb excel·lents revistes com Sàpiens, Descobir, Cuina, etcètera.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Les altres víctimes es fan visibles
Per primer cop les víctimes dels abusos i dels excessos policials a Euskadi han rebut suport institucional. El govern de Patxi López ha retut un homenatge a tots els ciutadans bascos que van morir o van resultar ferits en el període comprès entre 1960 i 1978 a causa de l'actuació indiscriminada i desproporcionada de les Forces de Seguretat de l'Estat.
 ·
Crònica · Afers religiosos
L'ofensiva contra Bertone preocupa a Catalunya
L'ofensiva contra el cardenal Tarcisio Bertone per part dels sectors més conservadors de la Cúria Romana es viu amb preocupació al si de l'Església catalana.
 ·
Crònica · Internacional
Egipte: pols pel poder entre militars i islamistes
Toni Reig
Periodista
La revolució democràtica a Egipte, iniciada el 2011, ha estat esbandida sota la doble pressió d'islamistes i militars, que es disputen el poder. Les eleccions han creat una situació que recorda a la de Turquia quan els islamistes van arribar al govern a través de les urnes.
 ·
Recull de premsa
Rahola: "Tota la memòria dels darrers segles de Catalunya és una lluita per 'salvar els mots'"
"Fa tres-cents anys que Espanya intenta destruir la identitat catalana bo i destruint la identitat lingüística".
 ·
Recull de premsa
Pujol: "Cal reaccionar amb tota l'energia. Tot menys que ens converteixin en quelcom d'irrisori i insignificant"
"Els estudiosos d'aquests temes (lingüistes, pedagogs, sociòlegs i també polítics) queden sorpresos de la capacitat de resistència de la nostra llengua".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Els clarobscurs de la política exterior del President Mas
Cal reconèixer que Artur Mas, durant la seva entrevista breu a la CNN a Massachusetts ─així com també a altres mitjans de comunicació internacionals en els darrers mesos─ ha estat el President que desitgem i ha llençat el missatge que volem. Ara anuncien, també, que anirà a París, Berlín i Brussel·les. Cladrà escoltar què diu i caldrà, segurament, donar-li ple suport.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí