Dimecres, 18 de febrer del 2015 | 19:11
Crònica · Política catalana
A la fi, Mas fa un pas endavant
El president Artur Mas a set mesos de les nostres eleccions nacionals el 27S ha donat un pas endavant amb el seu estil propi, i sense consultar les demés forces polítiques sobiranistes. Un pas que tots els sobiranistes hem de considerar positiu i hem d'estar disposats a donar-li suport.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Els dirigents que vénen després del 27S: Antoni Castellà (II)
Per a Unió Democràtica de Catalunya, després de les eleccions municipals ve el moment decisiu: el partit haurà de triar --com a organització política-- si continua al servei de Josep Antoni Duran i Lleida i les seves maneres de fer i lobbies, o si, per la contra, segueix fidel als orígens d'UDC. L'etapa de la puta i la ramoneta amb Espanya, que ha durat més de 30 anys, ja no té recorregut i no existeix cap tercera via.
Opinió
La gallina dels ous d'or
Miquel Strubell
Sociolingüista
Fa uns anys, en tornar al meu cotxe que tenia aparcat en diagonal al carrer, tot just havent-lo passat s'atura un conductor i em demana si me'n vaig. En contestar-li que sí, intenta fer marxa enrere per deixar-me sortir, però un altre conductor ho impedeix, amb la voluntat de ficar-s'hi ell.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Lliurepensadors
Ivan Mambrillas
El lliurepensador vuitcentista, un racionalista menjacapellans i protofeminista, ara atent a les incitacions dels republicanisme federal, adés captivat pels somiejos de l'individualisme àcrata, era un formidable pària: carn d'estigma i de persecució, d'empresonament o d'exili.
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "Guanyar les eleccions del 27S depèn únicament de la nostra capacitat per explicar el nostre projecte"
"La independència és l'oportunitat que tenim per eradicar la pobresa, per augmentar la justícia social, per fer net de corrupció, per posar fi a la discriminació lingüística i per incrementar les llibertats. Fem-ho bé".
 ·
Recull de premsa
Miró: "Tant o més important que reclamar més recursos, cada vegada ho serà més debatre què es fa amb els ja disponibles"
"Les ferides de la crisi encara són molt visibles, però el moviment sobiranista necessita readaptar el seu discurs".
 ·
Crònica · Informe SIC
Societat Civil Catalana, punta de llança de l'Estat i les clavegueres
Fins ara, l'unionisme era --i és-- conscient del seu fracàs ja que no ha sigut capaç de generar una alternativa al sobiranisme i tampoc no ha creat un lideratge des del món econòmic, empresarial i de la societat civil contra la transició nacional del govern d'Artur Mas i el projecte sobiranista. L'Estat, conscient d'aquest fracàs, ha decidit tirar la casa per la finestra.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí