Wednesday, 15 de June del 2011 | 19:17
 ·
Crònica · Política catalana
No és només qüestió de formes, #joambelparlament
Roger Buch
Politòleg
Alguns moviments ciutadans alternatius poden trobar-se en estat de gràcia. Encara que siguin aparentment minoritaris poden disposar d'un suport popular ampli que fa que els activistes no se sentin sols. Les acampades han estat durant moltes setmanes ben vistes per  una part important de la població.
Opinió · Política
Ara, els presos
Humbert Roma
Periodista
La imatge –Odón Elorza (PSE) lliurant la "makila" (bastó) al nou alcalde de Donostia, Juan Karlos Izaguirre (Bildu)– diu moltes coses de la nova era que s'obre al País Basc del Sud.
Opinió · Política
Quan el virus del racisme aterra
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
En la irrupció electoral dels xenòfobs a les dues darreres convocatòries electorals, el Partit dels Socialistes hi té una especial responsabilitat.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Entre enlloc i 'capuesto'
Ivan Mambrillas
El jove estudiant de ciències polítiques que s'acabaria afiliant al PSC tenia, a primer de carrera, un interès genuí, però vague, per la cosa pública. Volia formar-se per poder servir el bé comú i havia fet seua l'admonició tots els extrems són dolents.
 ·
Crònica · Internacional
El poble kurd exigeix els seus drets a la Turquia islamista
Toni Reig
Periodista
El poble kurd acaba d'aprofitar les eleccions legislatives a Turquia de diumenge passat per tornar a fer sentir la seva veu i les seves reivindicacions nacionals.
 ·
La fotografia · Cultura
Premi a la trajectòria intel·lectual, cívica i patriòtica d'Albert Manent
La trajectòria d'honor del 43è Premi d'Honor de les Lletres Catalanes ha estat atorgada enguany a Albert Manent, filòleg i escriptor, per la seva tasca professional i vital: memòria, clandestinitat i construcció nacional.
 · Arnaldo Otegi i Gerry Adams, durant una trobada celebrada el febrer del 2007
Arnaldo Otegi i Gerry Adams, durant una trobada celebrada el febrer del 2007
Notícia · Euskal Herria
Gerry Adams demana al govern espanyol que alliberi Arnaldo Otegi
El president del Sinn Féin remarca el paper del líder abertzale en la superació del conflicte i diu que el seu empresonament "dificulta la consolidació de la pau al País Basc".
 ·
Notícia · Política
Bauzá, l'hora de la veritat
José Ramón Bauzá ha estat investit avui president del Govern Balear amb els vots a favor del seu partit i en contra de PSOE i PSM-IV. Bauzá gaudirà d'una majoria de 35 diputats, la major de la història de Balears, a una cambra sense cap membre d'UM ni d'EU i amb dos diputats en el grup mixt, un de Gent per Formentera i un altre de Gent per Eivissa.
 ·
Recull de premsa · Política
K. Gibson: "La independència farà el notre país més fort, equitatiu i pròsper"
"La independència és inevitable i la forma més natural de ser de qualsevol país" ha sentenciat Kenneth Gibson, diputat al parlament escocès pel SNP, el Partit Nacional Escocès.
 ·
Recull de premsa · Política
A. Sáez: "Mas se sent prou còmode per trencar amb el notari i superar la por estètica a acostar-se al PP"
Albert Sáez ha sentenciat que les "dosis correctes de prudència i audàcia de Sánchez-Camacho [...] han anat teixint una teranyina en la qual la CiU de Mas se sent prou còmoda".
Enquesta · Política
Esteu d'acord amb el pacte CiU-PP per tirar endavant els pressupostos?
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí