Dimecres, 22 de març del 2017 | 14:06
Opinió · Política catalana
Ara l'Estat no té un "Tarradellas"
Miquel Sellarès
Periodista
Quan es commemora el quarantè aniversari del retorn del president Josep Tarradellas a Catalunya tothom fa referència a aquesta efemèride des d'una perspectiva històrica i políticament correcta. Perquè Tarradellas mereix, naturalment, el respecte i l'agraïment del poble català, ja que va aconseguir mantenir la dignitat de la nació i
Opinió · Política catalana
Orgull i satisfacció
Xavier Serrahima
Escriptor
Seguir per televisió el judici del Cas Palau ens omple d'orgull —d'orgull i satisfacció, que deia aquell monarca que subvencionàvem perquè matés elefants i perquè manés callar als presidents d'altres estats— i ens fa agrair al govern de Rajoy i els seus col·laboradors necessaris (començant pel PSC, cada vegada més PSOE)
Opinió · Política catalana
Jo acuso Sr. Eugeni Gay
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Jo acuso el Sr. Eugeni Gay, que encapçala el manifest "El derecho al servicio de las libertades", de ser responsable de que Catalunya no es regeixi per l'Estatut d'Autonomia que van votar els ciutadans en referèndum l'any 2006, que va seguir de manera escrupolosa els procediments legals per a la seva elaboració al Parlament català i al Congrés de Diputats.

Opinió · Política catalana
Més que el COM, el PER QUÈ.
Carme Arenas
Escriptora
Hem arribat sens dubte al moment decisiu d'aquest procés nostre cap a un país nou i diferent. De mica en mica, hem caminat des de la societat civil cap a la política.Ha costat, perquè en aquests anys, tant si comptem des del 2010 com si ho fem des del 2014 (9N), no sempre els ritmes  entre la política i la societat han anat compassats.
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Ramoneda: "Convulsions partidistes"
En un article a l'Ara Josep amoneda fa un repàs del complexe mapa polític català i com aquest s'ha transformat en els últims anys.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí