Dimecres, 27 de gener del 2016 | 14:16
Opinió · Política catalana
El procés constituent
Marc Gafarot
Especialista en temes de Seguretat i Política Internacional
Aquests dies hem conegut la imminent posada en marxa de l'anomenada comissió d'estudi del procés constituent en el marc del Parlament de Catalunya. Una notícia sembla que ben rebuda en el barri sobiranista i no tant en l'unionista.
 ·
Crònica · Política
Defensar el dret a decidir vol dir defensar el DOGC
Ivan Mambrillas
No només pretenen que l'anomenat "dret a decidir" i un referèndum legal i pactat amb l'estat són sinònims perfectes; no només pretenen, doncs, que tot el rang de realitzacions possibles del dret a la lliure determinació s'exhaureix en una votació consentida per l'estat,

 ·
Notícia · Seguretat
L'amenaça gihadista afavoreix l'equipament dels Mossos
En el Consell Executiu del passat dimarts, el conseller d'Interior, Jordi Jané, va aconseguir una partida d'11 milions i mig d'euros per dotar l'equipament de les unitats especials i de seguretat ciutadana dels Mossos per tal de fer front a l'estat l'alerta núm. 4 produït per l'amenaça gihadista.
 ·
Notícia · Política catalana
L'acostament entre Convergència i Demòcrates de Catalunya, congelat
La refundació de Convergència, el relleu a l'alcadia de Girona i la formació del Govern tensen les relacions entre les dues formacions polítiques. Després de concórrer junts a les eleccions generals del 20-D, dirigents de Convergència i Demòcrates de Catalunya descarten, per ara, una hipotètica fusió.

 ·
Recull de premsa · Política
Rahola: " Fa quinze minuts Catalunya estava sola, i ara té un interlocutor que és central en la política espanyola"
En un article a la Vanguardia titulat "Confiança" Pilar Rahola reflexiona al voltant de Podemos de la que ens diu "Sobra dir que em sento allunyada d'aquest flanc polític, molt crítica amb alguns dels seus populismes desfermats, alguns dels seus deplorables amics internacionals i alguns dels seus conats messiànics".
 ·
Recull de premsa · Política
Què passa amb el full de ruta sobiranista si hi ha canvis a l'Estat?
En un article al diari Ara a la secció al Pati descobert ens explica com els fulls de ruta d'Escòcia i Quebec van haver de modificar-se per donar més legitimitat als respectius projectes i com aquí podria passar el mateix segons vagi evolucionant l'escenari polític espanyol i  català.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí