Thursday, 25 de August del 2011 | 19:36
 ·
Crònica · Política catalana
La Constitució posa contra les cordes el PSC i CiU
La proposta de reforma de la Constitució que, d'acord amb el PP, ha llençat aquesta setmana José Luis Rodríguez Zapatero ha tibat les costures dels dos grans partits catalans a Madrid, el PSC i CiU.Els dubtes al sí del PSOE s'han traduït en clares dissensions internes del seu sector més esquerranós, que encarna el corrent Izquierda Socialista, o en la rebel·lia del diputat Antonio Gutiérrez o el líder a Madrid Tomás Gómez.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Història d'un comunicat fantasma
Ha estat un dels "culebrots" de l'estiu. Direfents mitjans de comunicació espanyols esperaven a finals de juliol un anunci de dissolució per part d'ETA. Han tornat a fer el ridícul. Els "Etòlegs" de Madrid, que ho són gràcies al que la policia els filtra, s'han tornat a equivocar.
 ·
La fotografia · Política
El periodista Miquel Sellarès recepta unitat per assolir la independència
L'auditori Felip Calvet de la Casa Irla va quedar petit per la conferència que va pronunciar el periodista Miquel Sellarès. Més de 150 persones s'hi van aplegar per escoltar les paraules de l'històric dirigent nacionalista. En la seva al·locució, on va repassar la seva trajaectòria política, va demanar unitat per assolir la plena sobirania del país.
 ·
Crònica · Política
L'Aragó plural
Ivan Mambrillas
"A l'Aragó no s'acorrala el català per una impossibilitat fàctica: ningú no hi parla català." Heus ací l'argument més terminant, i el més consistent amb l'oferta ideològica del PP, amb què Bermúdez de Castro, portaveu del govern aragonès, hauria pogut replicar les acusacions de Joan Reñé, president de la Diputació de Lleida, a propòsit de presumptes assetjaments lingüístics enllà de Fraga.
 ·
Crònica · País Valencià
Anàlisi dels partits amb representació a les Corts Valencianes (IV): EUPV no trenca el seu sostre
L'alegria per obtenir representació a les Corts valencianes, on mai no han estat absents, va contrastar amb la sensació de 'sorpasso' que inevitablement van tenir en veure com Compromís, integrada pels exsocis del Bloc (amb qui la relació va acabar sent autodestuctiva) i els fills d'Iniciativa, els superaven en més de 30.000 vots.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí