Monday, 8 de August del 2011 | 14:25
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Solà
Començant el compte enrere...(1) El paper dels partits polítics catalans
Aquest 11 de setembre faltaran 1.096 dies per a la proclamació de la nostra independència. Ni un dia més, ni un de menys. Així comença el primer article d'una trilogia que pretén posar damunt la taula el paper dels partits polítics catalanistes en l'actual procés d'independència, de com encarar els tres processos electorals que viurem els propers tres anys i del factor que resultarà clau si volem obtenir el nostre propi Estat: el protagonisme de la ciutadania.
 · El jove Guillem Agulló va morir a mans d'un grup de neonazis liderat per Pedro Cuevas qui, després de passar quatre anys a la presó, va concórrer als comicis locals amb Alianza Nacional.
El jove Guillem Agulló va morir a mans d'un grup de neonazis liderat per Pedro Cuevas qui, després de passar quatre anys a la presó, va concórrer als comicis locals amb Alianza Nacional.
Crònica · Anàlisi política
De Noruega a Burjassot
Marc Sanjaume
Politòleg
Hi ha un fil conductor que uneix les víctimes de la matança de Noruega i Guillem Agulló, el noi de Burjassot que morí a ganivetades ara fa divuit anys a mans d'una colla de feixistes neonazis.
Opinió · Societat civil
Que l'autocrítica no ens extraviï
Sergi Sol
Periodista
Manta vegades hem sentit com s'exigia a l'esquerra independentista -o més concretament a Esquerra Republicana- que fes un exercici públic d'autocrítica.
 ·
Notícia · Societat civil
Membres del secretariat que ha de convocar l'Assemblea Nacional Catalana creen el Col·lectiu Joan Solà
Són una vintena d'independents o militants dels diferents partits catalanistes –del PSC a la CUP- que volen donar ressò a aquest projecte però que encara no poden fer-ho en nom de l'assemblea.
 ·
Notícia · Política
Santi Vila: "Si no hi ha pacte fiscal, el camí cap al secessionisme serà imparable"
L'alcalde de Figueres insta els alcaldes a avalar la via de la consulta per "entrar en un procés de ruptura" si fracassa el pacte fiscal.
 ·
Notícia · Societat civil
Ã’mnium presenta la Festa per la Llibertat de la Diada 2012
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí