Dilluns, 3 de setembre del 2012 | 19:39
Crònica · Política catalana
Aquest 11 de setembre, prenguem Barcelona!
Pere Pugès
Membre del secretariat de l'ANC
Que quedi dit d'entrada, no sóc de Barcelona, ni hi visc, però me la sento molt meva. Tot i que cada dia em costa més reconèixer-la, de sentir bategar el seu cor, de veure-la com la capital del meu país. El cor de Barcelona s'expressa de formes cada cop més impersonals, més semblants a la resta de grans ciutats del nostre món. Té coses bones això de ser universal, segur, però no n'estic segur que hagi de ser a base d'anar perdent allò que la fa diferent, única. 
Opinió · Societat civil
ANC, que la rauxa no ens faci traïdors
Miquel Strubell
Sociolingüista
S'acosta la manifestació de l'onze de setembre. No serà una manifestació qualsevol. Els ulls fel món estaran posats a Barcelona.
 ·
TribunaTV
Volem ser lliures
 ·
Notícia
Tornem-hi, amb valentia i claredat
Passades unes merescudes vacances per a una redacció que treballa sense cap afany crematístic, sols amb la voluntat de servei al país, tornem-hi, doncs. Tornem a construir, dia a dia, un diari digital com Tribuna.cat que vol prioritzar l'opinió amb continguts plurals i plenament sobiranistes sobre la informació.
 ·
Notícia · Política
"S'ha acabat fer la puta i la Ramoneta, el Govern ha de ser valent i la societat també"
"S'ha acabat fer la puta i la Ramoneta. El Govern ha de ser valent i la societat també". Així de contundent s'ha mostrat Jordi Pujol a una entrevista a Presència, on hi ha defensat que una Catalunya independent seria viable "econòmicament i socialment".
 ·
Recull de premsa
Requejo: "A Catalunya alguns parlen de la independència com si Espanya no existís. Però, creguin-me, existeix"
"[Espanya] utilitzarà tots els seus recursos perquè Catalunya (i el País Basc) segueixin dins de l'Estat, encara que sigui en contra de la voluntat de la majoria de catalans (i de la majoria de bascos)".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí