Dimecres, 20 de juny del 2012 | 19:26
Crònica · Política catalana
Els Tres Palaus criden independència. Quin serà el següent?
Roger Buch
Politòleg
Fa pocs dies s'han succeït uns fets que fins fa poc temps serien excepcionals però que ja comencen a ser normals. Es tracta de concentracions de tipus cultural i esportiu, no pas polític, que acaben amb la pràctica totalitat del públic cridant "Independència" a una sola veu. Casualitat? Tendència?
Opinió
Credibilitat versus incredulitat
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
El rescat del sistema financer espanyol i els resultats de les eleccions gregues són dues notícies positives però cap de les dues ha servit per calmar l'actitud dels mercats vers l'Estat espanyol, i la prima de risc continua pels núvols.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Països Catalans (I)
Ivan Mambrillas
-La història de l'admonició segons la qual l'ús del sintagma Països Catalans és un error estratègic, així com la del lament autopunitiu "que malament ho ha fet el nacionalisme pancatalansita al País Valencià", ja són, avui, més extenses i intenses.
 ·
Crònica · Internacional
Grècia, de l'emprenyada a la por
Toni Reig
Periodista
L'electorat grec tenia a les seves mans el destí de l'euro i a la segona votació ha fet cas a les recomanacions dels poders europeus, allunyant de moment el fantasma de la crisi. Els grecs han passat del vot de l'emprenyada, a les legislatives del passat del 6 de maig, al vot de la por, a les legislatives del 17 de juny.
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
 ·
Recull de premsa
L. Bofill: "Decep que la Generalitat hagi renunciat a tenir veu pròpia a l'exterior per desmarcar-se de les bestieses espanyoles"
"El que comença a preocupar és que, com si estiguéssim al segle XVI, les autoritats europees no parin els peus a aquesta colla d'insensats".
 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "No fer política en un campionat nacional espanyol que porta el nom del rei és estrambòtic"
"M'admira l'aplom amb què s'afirmen unes banalitats que, si s'analitzen amb detall, diuen tot el contrari d'allò que es pretén".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Països Catalans: Nació catalana
Les declaracions de Josep Antoni Duran i Lleida i l'article de Sebastà Alzamora al diari Ara són opinions que, des de dues perspectives molt diferents, coincideixen en un punt: l'expressió política i els continguts que representa 'Països Catalans' no són convenients en uns moments de greus dificultats a les Illes i al País Valencià.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí