Dimecres, 14 de maig del 2014 | 20:01
Opinió
L'esquerra espanyola també està 'franquistitzada'
Pep Martí
Llicenciat en Història i periodista
Que el president i el secretari general del PSOE, José Antonio Griñán i Alfredo Pérez Rubalcaba respectivament, siguin tots dos fills de militars franquistes ens hauria de fer pensar.
Opinió · Política
Necessitem estructures d'estat i a les esquerres els cal proposar un model d'estat
Josep Maria López Llaví
Coordinador de l'àmbit Fet Nacional d'ICV
A hores d'ara --tant de bo que no m'equivoqui-- vull creure que els treballs del Consell per a la Transició Nacional i els que, a títol personal o no, porten a terme juristes, entitats i experts en els diversos camps, avancen positivament en la tasca, ingent, de bastir els fonaments del que ha de ser el nou estat per a Catalunya, i de preparar-ne o almenys prefigurar-ne les estructures bàsiques.
 ·
Crònica · Política
Vergonya pel PSC, vergonya pel país
Per més que hi pensem no arribem a cap conclusió serena i coherent: en plena campanya per les eleccions europees el líder del PSC no atura les brases d'un afer menor com ha estat la topada puntual amb una ciutadana a Terrassa en un acte no oficial ni de partit. És més, Navarro hi tira més llenya.
 ·
Crònica · Pla de lleida
A la cara
Ivan Mambrillas
Vam aturar en sec un intercanvi epistolar virtual perquè només dos jos empírics acarats en una taula de bar poden presagiar la quantitat de sopor que l'altre li promet ─paradoxalment, la noia, que ens avorria més que no pas nosaltres a ella, ens va aviar quan els presagis ni tan sols matisaven la nostra febrada─.
 ·
Recull de premsa
Forcadell: "Necessitem molts diputats que vagin a explicar que estem mobilitzats per la democràcia"
"Que vagin a explicar que volem tenir els mateixos drets que tenen els ciutadans europeus d'Escòcia. Que vagin a explicar que nosaltres també som ciutadans de la Unió Europea i que volem que aquesta sigui igual per a tots".
 ·
Recull de premsa
Ramoneda: "A Madrid hi ha pànic davant la hipòtesi que el bipartidisme es desdibuixi"
"Torna un fantasma que té Catalunya en el punt de mira: el govern de coalició PP-PSOE. Aquesta vegada ha estat Felipe González qui l'ha posat en escena, per a satisfacció del PP".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
ANC: el triomf de la feina ben feta
La continuitat del secretariat de l'ANC, pràcticament en la seva totalitat, assegura que la feina ben feta ha sigut premiada pels milers i milers d'associats de l'Assemblea que creuen en aquesta direcció, en el seu projecte, la seva capacitat de diàleg i el seu full de ruta insubornable i imparable.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
TV3: victòria del seny, de la responsabilitat i de la pressió nacional
Des de Tribuna.cat portàvem setmanes advertint dels perills d'externalitzar la publicitat de TVC i desmuntar, així, una de les eines més importants de la nostra construcció nacional: la CCMA, amb TV3 i Catalunya Ràdio. Hem donat molts arguments. I ens hem indignat en gran part amb la classe política catalana, la societat civil i amb els professionals afectats, que no entenien la política comunicativa del govern de la Generalitat, si és que el govern en segueix alguna.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí