Dilluns, 12 de novembre del 2012 | 19:39
Opinió
Tres amenaces
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
El desig d'independència s'ha convertit, en poc temps, en una orientació política majoritària a Catalunya. La reacció espanyola s'ha expressat principalment amb desqualificacions que més aviat manifesten el dogmatisme dels polítics espanyols, la feblesa de les seves conviccions democràtiques i una por desmesurada a perdre els privilegis que havien aconseguit amb la limitada i vigilada transició de la dictadura a l'estat autonòmic.
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
El pitjor està per venir...
L'Estat prepara una gran ofensiva: estudis i informes provinents de diversos ministeris espanyols amb l'objectiu de trobar els punts febles de les administracions catalanes, informes del CNI sobre persones i institucions catalanes, l'informe de la FAES sobre com desconstruir l'independentisme català, coordinació estratègica de la quinta columna i de les clavegueres sobre com desestabilitzar la transició nacional del president Mas, etc.
 ·
Notícia
Gent de la Terra engega 100 Diputats per la Independència
La campanya demana el vot nacional de les formacions polítiques que ja van aprovar al Parlament català el passat 27 de setembre una resolució per fer una consulta sobre el dret a l'autodeterminació de Catalunya.
 ·
TribunaTV
25-N: tothom a votar
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "Necessitem moral de victòria; per guanyar una batalla la primera condició és que un es cregui que ho pot fer"
"Fa mesos que detecto aquest degoteig de persones que es pregunten si Artur Mas serà valent, si arribarà fins al final".
 ·
Recull de premsa · Llengua
Carod: "Hi ha qui ens vol espanyolitzar perquè no som espanyols, ni la nostra llengua nacional és l'espanyol"
"Així com ningú no vol italianitzar Itàlia, ni francesitzar França, [...] ningú no preveu espanyolitzar Madrid, Extremadura, Cantàbria o la Rioja, perquè ja són Espanya".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
'El País': l'exemple que Madrid ja cava trinxeres
Ulls com a taronges i l'esma perdut. Així deuen haver quedat els progres espanyols de bona fe que llegeixen el diari El País, ensorrat pels seus gestors i abocat a un duríssim expedient de regulació d'ocupació. L'editorial del primer dia de campanya catalana del diari deixa clar que la batalla ha començat. Que a Madrid, uns i altres, ja caven trinxeres.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí