Divendres, 8 de abril del 2011 | 19:55
 ·
Notícia · Societat civil
L'hora de la veritat: el 10A, vota!
La jornada del proper diumenge a la capital catalana serà l'hora de la veritat per a Barcelona Decideix. Més enllà de la participació que es pugui assolir, la trascendència política del fenomen és ja una fita aconseguida de llarg: el debat sobre la independència de Catalunya és als carrers.
 ·
Crònica · Comunicació
El Periódico treu tota l'artilleria contra la consulta a dos dies del 10-A
Sota un fals vernís de respecte a la iniciativa, el rotatiu del Grupo Zeta ataca el referèndum sense pal·liatius mitjançant recargolats arguments. Hi dedica la portada, l'editorial i el tema del dia, la titlla de propagandística i de "cortina de fum", i la considera "mancada de garanties" pel simple fet que no és vinculant (?).
 ·
Crònica · Madrid
A Madrid o no saben o no contesten
Aquest diumenge molts catalans diran orgullosos quin volen que sigui l'horitzó del país. A Madrid ni s'han dignat a ofendre's. No saben o no contesten. Fan veure que és una consulta de costellada. El PSOE i el PP deuen pensar que prou problemes tenen a casa com per fixar-se ara en Catalunya.
 ·
Crònica · Anàlisi política
10-A, més enllà de la propaganda
Marc Sanjaume
Politòleg
Aquest diumenge el moviment pel dret de decidir culminarà un cicle de mobilització que va començar a Arenys de Munt ara fa gairebé un any. Només cal fer un cop d'ull a les dades publicades en aquest mateix diari per veure que la consulta serà un èxit de mobilització ciutadana un cop més.
 ·
Notícia · Política
El govern valencià sanciona l'ACPV però no les emissions il·legals de tarot
La portaveu de la Generalitat Valenciana, Paula Sánchez de León, ha assegurat que el seu govern té capacitat jurídica per sancionar Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per les emissions de TV3 però en canvi no pot multar televisions que emeten tarot.
 ·
Notícia · Societat civil
García Prieto critica la despesa de la consulta tot i afirmar que rebrà més subvencions de la Generalitat per la Feria de Abril
"És el moment per votar i gastar diners?", es pregunta Francisco García Prieto, president de la FECAC, després d'afirmar que la Generalitat subvencionarà la Fira amb 60.000 euros. Des de Vicepresidència s'ha desmentit la xifra.
 ·
Notícia · Societat civil
Sense dret, tampoc, a manifestar-se
Coalició Valenciana (CV), partit polític blaver, i el Grup d'Acció Valencianista (GAV), formació de l'ultradreta valenciana que acumula nombroses condemnes judicials per violència, han sol·licitat a la Delegació del Govern valencià poder-se manifestar el proper 16 d'abril en contra de les emissions de TV3 al País Valencià. 
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Carles Ribera: "Hi ha un abans i un després de les onades de referèndums cívics"
"Si esteu empadronats a Barcelona o en algun dels municipis que fan el referèndum demà passat, participeu en aquesta iniciativa que d'aquí a uns anys s'estudiarà a totes les facultats de ciències polítiques".
 ·
Recull de premsa · Política
Vicent Sanchís: "És aquesta la resignació que destil·la el seu missatge dels cent dies"
El periodista es refereix al discurs d'Artur Mas en motiu dels cent primers dies de govern en l'article publicat a l'Avui 'Resignació catalana', en què va afirmar "que el seu govern no busca el conflicte, però que, si n'hi ha d'haver, que n'hi hagi".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí