Dilluns, 22 d'octubre del 2012 | 19:31
Opinió
Les set plagues d'Egipte són poques per a Catalunya
Lluís Aragonès
Empresari
L'aportació espanyola a la política des de l'Onze de Setembre és una antologia de disbarats, desbarrades i d'amenaces digna de figurar en els annals internacionals. Les set plagues d'Egipte van camí de ser una fotesa respecte tot allò que pot passar als homes, dones i infants que viuen en aquest cantó de món que es diu Catalunya.
Crònica · Euskal Herria
Tornarà a ploure a tot Euskal Herria
Antoni Batista
Periodista i escriptor
Una de les primeres mesures que van prendre els directius d'Euskal Telebista nomenats pel Govern ara sortint del PSE i el PP, va ser reduir el mapa del temps a les tres províncies bascongades, extirpant-hi Navarra i Iparralde. Ara, tornarà ploure a tot Euskal Herria.
 ·
La fotografia
Unió catalana a la UE contra les amenaces militars de l'Estat espanyol
La totalitat dels eurodiputats catalans s'han posat d'acord per a denunciar a la UE l'actitud antidemocràtica de l'Estat espanyol. Reclamen a l'uníson la suspensió del dret de vot d'Espanya a Brussel·les si existeix un risc clar de violació greu i persistent dels valors comuns.
 ·
Llibres / revistes
El vot dels retallats
 ·
Crònica · Madrid
Primer era ETA, ara la crisi: Espanya busca excuses pel 'no'
Deien: "En democràcia es pot defensar tot sempre que sigui per vies pacífiques i polítiques". Resulta que ETA, fruit d'un procés intern, abandona definitivament la lluita armada i –oh, sorpresa!– l'independentisme segueix sent una "quimera" impossible de portar a la pràctica, en llenguatge del rei Borbó. Ara resulta que, en temps de crisi, només és factible, com sempre passa a l'estat espanyol, l'unionisme.
 ·
Recull de premsa
Culla: "Amb adversaris d'aquest rigor intel·lectual, la batalla no pinta tan malament"
"Sí, Fèlix Millet robava tot entonant Els segadors, igual com els polítics valencians del cas Gürtel pispaven tot cantant el Para ofrendar nuevas glorias a España, i els andalusos del cas ERE tot recitant allò de ¡Andaluces, levantáos!".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia
10 anys de Tribuna, col·labora-hi!
Durant 10 anys tribuna.cat ha estat un diari digital independent d'opinió, que ha intentat estar al servei de tot el ventall d'opcions sobiranistes. Ara, com passa a la majoria de capçaleres de la premsa digital, necessitem la consolidació per assegurar la nostra independència.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí