Dilluns, 31 de març del 2014 | 19:15
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
El Punt AVUI televisió i l'ANC: confluència per l'Estat propi
La nova televisió d'Hermes Comunicacions, El Punt AVUI televisió, que ha d'inciar les seves emissions regulars la vigília de la propera Diada de Sant Jordi, ha fixat les seves energies en sumar esforços per l'Estat propi. Per això el nou canal de televisió ha decidit dedicar a l'ANC les seves emissions de proves.
Crònica · Política catalana
Ferida oberta
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Catalunya no es regeix per l'Estatut aprovat pel poble català en referèndum l'any 2006 sinó per l'Estatut modificat per la sentència del Tribunal Constitucional espanyol. Aquesta és la situació injustificable i impensable en un país de la Unió Europea. Perquè en una democràcia la legalitat emana de la voluntat popular i a ella s'ha de sotmetre.
 ·
La fotografia
530 adhesions i prop de 800 persones reforcen el dret a decidir al Baix Llobregat
Nou acte de reforç del dret a decidir. Aquesta setmana el suport a la celebració d'una consulta per la independència de Catalunya s'ha fet evident en la Taula pel Dret a Decidir del Baix Llobregat.
 ·
Llibres / revistes
Els punts negres de la Transició
 ·
Recull de premsa
Carod: "Són recurrents les acusacions de nazis als catalans per espanyols, però qui s'entrevistà amb Hitler fou Franco"
"L'afusellat va ser el president Companys, lliurat pels nazis als franquistes; segons els bisbes espanyols, la independència atempta contra un bé moral superior que és la unitat d'Espanya".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Recull de premsa
Puig: "Cap esforç per construir un discurs documentat, convincent i seriós. Com és possible tanta mediocritat?"

"Ni bibliografia internacional, ni discussió de les circumstàncies de l'escissió de Txecoslovàquia, ni models economètrics, ni justificació de les diferències amb els resultats britànics".

 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Ho enteneu? No són els calers, és la dignitat nacional
Sembla que la nevera de la Moncloa en la que s'hi troba la pastanaga de l'Estat, eina per a entabanar les elits catalanes que han viscut del negoci d'Espanya, s'està mig obrint. Els que la volen obrir del tot, però, no s'adonen que la pastanaga s'ha pansit fins a podrir-se, i que la societat catalana ja no està per a més trampes. Tarradellas, Constitució, Estat de les Autonomies, Estatuts passats pel ribot, sistemes de finançament, peix al cove...
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí