Dimecres, 21 de setembre del 2016 | 15:53
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
El Grup Godó contra el diari Ara
Un article del passat 17 de setembre publicat al diari Ara de l'excel·lent periodista i director adjunt , Ignasi Aragay afirmava "La Vanguardia ha retornat als seus orígens: com als inicis dels anys 80 del segle XIX, és un negoci deficitari; com als inicis, quan era la veu dels liberals monàrquics, és un diari de partit (però, ai!, que de cop s'ha quedat sense partit, orfe de la fracassada UDC duranista), i com durant la major part de la seva existència, està retrobant un ADN anticatalanista" .





 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Ens cal l'estabilitat dels convergents
Si una cosa ha tornat a quedar clara després d'aquest 11 de Setembre és que l'espai polític majoritari que representa el sobiranisme continua gaudint d'una gran fortalesa i si a  això li sumem la renovació del secretariat de la CUP l'esperança d'una envejada estabilitat és cada dia més plausible.
 ·
Notícia · Nació Digital
Catalans Lliures: una nova proposta per ocupar el centredreta independentista
El Col·lectiu de Catalans Lliures, que aplega liberals independentistes, s'ha presentat aquest dimarts en societat a l'Ateneu Barcelonès i ha fet públic el seu manifest ideològic. El moviment neix amb un objectiu clar: que l'esquerra no tingui el patrimoni del sobiranisme.
 ·
Notícia · Política catalana
El Washington Post publica un article titulat "Catalunya es veu a si mateixa com la nació estat del futur"
El Wasington Post publicava ahir un article dedicat al Procés català. Així, el periodista Ishaan Tharoor explica com centenars de milers de persones van tornar a sortir al carrer durant la Diada com ja havien fet "en els darrers anys" i afirma que el "moviment independentista continua pressionant" tot i
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Casas: "Amb l'onze complert"
En un article a Nació Digital Ferran Casas afirma que "El camí cap a la independència -i també casos de corrupció com els que han afectat el totèmic clan Pujol- ha fet trontollar l'espai tradicional del centredreta català".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Espada:"Quan t'enfrontes a un estat antidemocràtic no hi ha dreceres que evitin la reacció repressiva"
En un article al Punt Avui Ferran Espada afirma que "Amb la declaració ahir de Francesc Homs al Tribunal Suprem per la causa del procés participatiu del 9-N es completa, en espera de la resolució judicial, l'aberració democràtica de jutjar uns dirigents polítics per haver preguntat a la ciutadania catalana el parer del seu futur polític".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí