Dijous, 18 de juliol del 2013 | 17:06
Crònica · Política catalana
La unitat popular no es predica, es practica
Sergi Sol
Periodista
Campanya per 'alliberar' el procés de les institucions titulava l'edició del Punt-AVUI de dimecres, resumint així la presentació d'una iniciativa d'un grup dispers de persones que entenc deuen representar el poble, el poble de Catalunya, que és el que no fan --suposo-- els representants electes que hi ha al Parlament, és a dir, aquells que efectivament sí ha votat el poble de Catalunya, tant si són els del PP com els de la CUP, comptant -per suposat- els cinquanta diputats del grup majoritari -si més no en aquests moments- que és CiU.
 ·
Notícia · Política
Una dotzena d'alcaldes porten els impostos a l'Agència Tributària de Catalunya
Els municipis s'han afegit a la iniciativa endegada a l'abril, en la qual onze municipis van començar a exercir la sobirania fiscal instats per l'Associació de Municipis per la Independència.
 ·
Llibres / revistes
A Sánchez-Camacho se li indigesta el llamàntol
 ·
Crònica · Afers religiosos
Primeres contradiccions polítiques del nou bisbe de Tortosa
Enrique (no pas Enric) Benavent, nou bisbe de Tortosa, es mou ja en unes primeres contradiccions. El valencià Benavent utilitza l'espanyol per dir-se Enrique, i no empra el valencià/català per dir-se Enric.
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Mentre el PSC vulgui ser PSOE, opta per una piràmide més simpàtica i més moderna, però obligada"
"El federalisme del PSC no és una articulació en xarxa de la diversitat, on les diverses peces decideixen estar juntes o separades segons la seva conveniència".
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "Tant de bo ningú no vulgui despertar un poble com el català que sols vol ésser lliure i sobirà"
"Aquells suposats pacífics catalans del 1936 van ser capaços d'aixecar de bell nou l'Escola de Guerra de la República i una potent indústria militar".
Opinió
Corrupció i democràcia
Jordi Porta
President de la Fundació Enciclopèdia Catalana
Els defensors del sistema democràtic, com a millor manera d'organitzar la vida col·lectiva, sabem que cal estar atents perquè el funcionament concret que s'atribueix a aquest concepte és sempre millorable. Una de les qüestions sempre controvertides ha estat el sistema de finançament dels partits polítics. És evident que no calen anàlisis molt minucioses per concloure que és difícil de creure que aquest finançament és resolt amb les quotes del afiliats al partit i amb les subvencions públiques que corresponen als càrrecs públics i que una part van als respectius partits. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí