Dilluns, 14 de setembre del 2015 | 09:30
Crònica · Política catalana
Ara cap al 27-S prioritats:

Després de la gran demostració nacional i democtràtica de la Meridiana, en el que dos milions de votants i futurs votants d'opcions sobiranistes van fer sentir la seva veu, podem afirmar que comptem amb una base convençuda i irreductible i això ens permet augurar, també, que el futur nacional de Catalunya està assegurat passi el que passi el dia 27.

 ·
Crònica
27-S: Compte als ciberatacs
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions @CarlesToronjo

El principal atac que es produeix a nivell informàtic és la denegació de servei. Aquesta consisteix a fer caure una pàgina web i, per tant, els usuaris no poden accedir als seus continguts, mitjançant una cosa tan senzilla com és la de provocar que molts ordinadors pretenguin accedir-hi al mateix moment.

 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Recull de premsa
Culla:"Melodies de seducció"
En un article al País l'historiador Joan B Culla reflexiona al voltant de les ofensives varies que des d'Espanya intenten ara captar als votants indecisos. Així explica " tant PP com PSOE" han iniciat "una autèntica offensive de charme cap a aquells electors dubitatius".
 ·
Recull de premsa
Soler:"Sobirania per fer un referèndum"
En un article al diari Ara l'historiador i periodista, Toni Soler, reflexiona sobre les dificultats que es trobaran els integrants d e "Junts pel Sí"  i com " Només un daltabaix evitarà que del 27-S en surti un govern independentista, que tindrà un deure pendent: convocar un referèndum que validi el procés"
 ·
Crònica · Política catalana
David Madí i Antoni Vives….
A CDC i amb la retirada de Jordi Pujol va ser evident que aquest deixava darrera seu un estol de dirigents joves i molt  capaços que asseguraven un esplèndid futur  polític i de gestió a la formació. Amb ells també va començar el gir estratègic del partit cap al sobiranisme acabant així amb "el peix al cove" i altres estratègies que no havien fet més que endarrerir el procés cap a la llibertat nacional que és i hauria d'ésser l'objectiu de tots els partits nacionalistes.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí