Thursday, 22 de September del 2011 | 19:19
 ·
Crònica · Política catalana
Duran comença a quedar-se sense 'baraka'
Josep Antoni Duran i Lleida és el polític més ben valorat d'Espanya. A banda de la bona imatge que d'ell en tenen els votants de CiU, partidaris del PP i el PSOE veuen amb bons ulls la seva figura, sempre moderada, gens arrauxada nacionalment i disposada a forjar consensos pels temes d'Estat, sobre tot en matèria econòmica.
 ·
Crònica · Política catalana
Oriol Junqueras: el repte d'arribar a l'electorat mitjà
Roger Buch
Politòleg
Oriol Junqueras ja és president d'ERC amb un fort suport de les bases i, pel que sembla, dels simpatitzants propers al partit. Junqueras és molt conegut en el món de l'independentisme. Durant molts anys ha corregut per viles i barris parlant sobre el passat i el futur del país.
Opinió · Política
Pensar en el país
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
El tsunami popular que està a punt d'arribar aconsella que, a Catalunya, els qui compartim determinats mínims comuns denominadors ens posem d'acord.
Opinió · Política
Quan allò políticament correcte esdevé covardia
Enric Padrosa
Associació Josep-Narcís Roca i Ferreras
Cal denunciar alguns disbarats que en els darrers anys els catalans hem estat compartint.
 ·
Notícia · Política
El TSJIB avala que s'exigeixi el català a l'Administració
El tribunal rebutja un per un els arguments del recurs presentat pel sindicat USO, i conclou que la llengua catalana, "com tothom sap, és l'idioma propi de Balears" i "resulta plenament constitucional" exigir-ne el coneixement per accedir a l'administració.
 · El robatori de matrícules noves a França no fou perpetrat per ETA, tot i les filtracions interessades del Ministeri de l'Interior.
El robatori de matrícules noves a França no fou perpetrat per ETA, tot i les filtracions interessades del Ministeri de l'Interior.
Crònica · Euskal Herria
Matrícules i amenaces falses
No paren d'inventar. Els espanyols són uns grans fabuladors però han acabat abusant tant del mateix guió en el conflicte basc que ja només enganyen als predisposats a creure's l'engany, ja sigui per mandra, desconeixement o per simple mala fe. L'últim episodi té a veure amb el robatori a França de 200 matrícules.
 ·
Notícia · País Valencià
Císcar dona suport a Font de Mora i opta per suprimir el valencià de les aules
El conseller valencià d'Educació, José Císcar, ha defensat aquesta setmana el seu polèmic predecessor al càrrec, qui va optar per introduïr a l'ensenyament públic un model únic trilingüe en valencià, castellà i anglès, a base de destruïr les actuals línies en valencià.
 ·
Notícia · Societat civil
Somescola.cat celebra el Dia Europeu de les Llengües amb una taula rodona
La defensa de la immersió lingüística i l'ús de la llengua pròpia a les aules del Principat són les principals línies d'acció de Somescola.cat, la coordinadora d'entitats responsable de l'organització de les manifestacions del passat 12 de setembre als ajuntaments.
 ·
Crònica · Afers religiosos
El bisbe Saiz Meneses vol Seminaris integristes
El bisbe de Terrassa, Josep Àngel Saiz Meneses, vol que els Seminaris per formar sacerdots pel segle XXI siguin  integristes com el de Toledo dels anys 70 del segle passat.
 ·
Notícia · Política
CUP: campanya per l'abstenció el 20-N?
En el Consell Polític que celebrarà aquest dissabte a Celrà, la formació haurà de decidir si es presenta o no a les eleccions estatals –res fa preveure que ho faci- i, sobretot, quina actitud adoptarà davant els comicis.
 ·
TribunaTV · Política
Tardà s'acomiada del congrés demanant l'alliberament d'Otegi i amb un 'visca' als Països Catalans
 ·
Recull de premsa · Seguretat
Miquel Sellarès: "És l'hora de construir l'Estat"
El President del CEEC exposa clarament, en un article publicat al diari El Punt - AVUI, el que significa iniciar un procés d'independència, les conseqüències, les necessitats estratègiques, diplomàtiques, però sobretot, la importància de conscienciar la ciutadania d'aquestes qüestions.
 ·
Recull de premsa · Política
S. Cardús: "La pregunta, que transcendeix el mateix 20-N, és si la impostura sol tenir premi o càstig electoral"
Cardús critica la idea de la candidata del PSC a les eleccions generals, Carme Chacón, de fer passar per antagonistes simètrics la dreta anticatalana i el sobiranisme transversal, com va dir ella recentment, "els separatistes i els separadors", situant el PSC fora del combat.
 ·
TribunaTV · Comunicació
'Spain's secret conflict' subtitulat al català
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí