Dimarts, 10 de juny del 2014 | 20:19
 ·
TribunaTV
#SentitCrític
Crònica · Seguretat
Albert Batlle, nou director general de seguretat
S'ho han pensat molt, veient la manca absoluta de candidats dins de l'àmbit de CiU --sols un parell de militants, un de CDC i una d'UDC, optaven realment al càrrec. Però el candidat que volien el conseller Ramon Espadaler i el propi president Artur Mas havia de tenir experiència, ja que no és moment d'experiments.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
Neix Crític, el nou mitjà de comunicació que pretén impulsar el periodisme d'investigació
Roger Palà, un dels creadors de Crític, anunciava el passat mes d'abril en la presentació del nou Anuari de Mediacat que abandonava la publicació anual del Grup Barnils --on històricament hi havia treballat-- per a dedicar-se a "nous projectes".
 ·
La fotografia
Europa escolta els catalans
Èxit rotund de la iniciativa 'Catalans want to vote' impulsada per Òmnium Cultural aquest cap de setmana, que ha implicat l'actuació de 5.000 castellers a set ciutats europees i 41 municipis de Catalunya.
 ·
Notícia
Sellarès presentarà el proper dijous les seves memòries a Can Alcover, a Mallorca
El periodista assistirà el proper dijous 12 de juny a l'espai Can Alcover de Palma de Mallorca per a presentar el seu darrer llibre de memòries, Construint un estat nou. Memòries polítiques.
 ·
Llibres / revistes
Un estat en descomposició
 ·
Recull de premsa
Requejo: "S'ha d'estar molt desinformat per creure que una Commonwealth hispànica és realista"
"Vistos els precedents, l'experiència comparada de les democràcies plurinacionals i les dades empíriques del cas espanyol, l'anàlisi racional fa concloure que els ciutadans i les institucions catalanes hauran de procedir a una desconnexió del marc constitucional espanyol".
 ·
Recull de premsa
Llansana: "'Catalans want to vote': un dels actes més destacats de la lluita dels catalans per poder decidir el seu futur"
"Més enllà d'aquesta capacitat de projecció exterior, s'ha destacat poc la feina que han fet les colles castelleres del país per a la integració".
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Què farà Felip VI amb les forces armades?
Mal començament del futur rei espanyol Felip VI. Si el seu pare es va acomiadar parlant de la gran nación española, el fill apunta maneres reivindicant la nación unida. Això sí, amb el toc de diversa, que sempre és més refinat. És evident que el futur monarca mantindrà la continuïtat de fons amb Joan Carles.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí