Dilluns, 10 de febrer del 2014 | 16:57
Opinió
Els temps estan canviant
Ernest Benach
Expresident del Parlament
Veniu, ministres, diputats, escolteu-me de grat, deixeu lliures les portes, no detureu pas ningú. Atenció! els endarrerits, són els que ho perdran tot. Deixeu el vostre vell camí ja no serveix; no sentiu aquest vent que us trenca els vidres i fa trontollar les parets? És que els temps estan canviant.
Crònica · Política catalana
Pròxim objectiu: l'estelada
Marc Costa
Advocat i politòleg
Enmig del pla estatal contra el procés sobiranista català, ara li ha tocat el torn al seu principal símbol: l'estelada. Ja vam esmentar que el principal objectiu de la famosa estratègia de Rajoy contra aquest procés és trencar la pau social existent a Catalunya per així tenir arguments de cara a la comunitat internacional per poder-la intervenir políticament, atacant sistemàticament tots i cadascun dels pilars sobre els quals es fonamenta el sobiranisme i negant qualsevol possibilitat de diàleg o negociació. 
Opinió
Pallach sempre ho va tenir clar
Josep Poca
Escriptor
Sembla que, al final, els socialistes catalans li hauran de donar la raó. Han hagut de passar, però, més de trenta-cinc anys per adonar-se'n del mal pas donat l'any 1976. Déu n'hi do el batibull a què han estat sotmesos durant aquest grapat d'anys.
 ·
Notícia
Òmnium reparteix 100.000 fulls volants als transports públics
Mig miler de voluntaris de la campanya "Un país normal" d'Òmnium Cultural donaran al llarg d'aquesta setmana fulletons amb el lema '9N. És normal que responguem quan per fi ens pregunten'. La campanya se centra, aquest cop, en l'àmbit dels transports públics.
 ·
Llibres / revistes
"Amb la nova llei tornarà l'avortament clandestí"
 ·
Recull de premsa
Terricabras: "És millor la unitat d'acció a Brussel·les que una llista"
"Em sembla molt bé és allò que ha proposat el president Mas i que Oriol Junqueras: tenir en cada programa electoral una afirmació contundent i comuna sobre Catalunya".
 ·
Recull de premsa
Culla: "Els pronòstics apocalíptics, si resulten excessius, esdevenen inversemblants i més aviat fan riure"
"És comprensible que els beneficiaris de l'estat espanyol tal com està muntat i funciona avui en defensin la continuïtat amb ungles i dents. Però haurien de tenir sentit de la mesura".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Incompetència en la política de comunicació del govern
Des de Tribuna.cat, el Col·lectiu Joan Creixell ja vam alertar fa poc més de tres anys que calia fer un canvi en el rumb de la política de comunicació del Govern de la Generalitat, fins ara erràtica. Des d'aquest digital vam manifestar que ni Homs --actual conseller de la Presidència-- ni l'expepero Martí --actual secretari de comunicació del Govern-- no són ni les persones ni els professionals de comunicació capaços de generar des del govern una política nacional de comunicació per preparar el país per la transició nacional.
 ·
Crònica · Política
El que terroritza Felipe Gonzàlez
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
En el debat que va organitzar Jordi Èvole entre Artur Mas i Felipe Gonzàlez, aquest darrer va transferir als dirigents europeus el terror que li provoca la independència de Catalunya. El que provoca malsons a l'expresident espanyol és que el conflicte català ha deixat de ser un afer intern espanyol i ha esdevingut un afer europeu que reclama l'aplicació del dret internacional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí