Dimecres, 16 de desembre del 2015 | 13:26
Opinió · Política catalana
El procés... got mig buit, got mig ple
Jaume Marfany
Filòleg
Aquests darrers dies, la bona gent que teniu l'amabilitat i la paciència de llegir-me, m'heu manifestat que en els darrers articles m'he mostrat massa pessimista i que això ni anima ni ajuda gaire. Haig de dir que res més lluny de la meva intenció,
Opinió · Política
Que no ens marquin un gol a l'últim minut
Bernat Gimeno
Som a la final de Champions a l'estadi Santiago Bernabeu, en un partit que es promet històric. Després d'haver superat plàcidament els quarts de final i les semifinals, el Barça arriba a la final amb el cartell de favorit penjat a l'esquena. 
Opinió · Política
Desacomplexadament independentistes
Miriam Nogueras
Regidora de CdC a Cardedeu i número 4 de Democràcia i Llibertat per Barcelona
Al llarg d'aquests dies de campanya, són moltes les persones que es fan, que ens fan, la mateixa pregunta. Si som independentistes i estem al bell mig d'un procés que ens ha de dur la independència de Catalunya, què hi hem d'anar a fer a les Corts espanyoles? La resposta està en el mateix enunciat de la pregunta;
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Crexell
Quin és realment l'imaginari nacional de Colau i Domènech?
Tot i que el 20-D no desperti ni il·lusió ni trempera entre la majoria social sobiranista cal fer una crida a la participació  per tal d'evitar  una victòria de Ciutadans a Catalunya que , per ajustada que fos aquesta, no deixaria de ser  puntada de peu a la voluntat de sobirania del nostre poble.

 ·
Notícia · Cultura
Nou paquet turístic "Fem un tomb? Història, oli i pedra"
La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació del paquet turístic "Fem un tomb? Història, oli i pedra", una nova iniciativa turística que enllaça els municipis de les Garrigues, Arbeca, El Cogul i la Granadella, juntament amb Torrebesses, del Segrià Sec.
 ·
Recull de premsa · Política
Espada: "La palanca"
En un article al Punt Avui el periodista Ferran Espada  afirma que "el magnífic punt de suport aconseguit per l'independentisme català és la victòria del 27-S, i la palanca serà el 20-D".
 ·
Recull de premsa
Gordillo: "Colau:ni ruptura ni reforma"
En un  article al diari el Periódico el periodista Saül Gordillo fa balanç de la gestió dels sis mesos d'Ada Colau com a alcaldessa de Barcelona. Així per Gordillo "la gestió de Barcelona en Comú és més aviat discret" i "el seu èxit sembla ser no haver provocat el cataclisme que els seus adversaris polítics i econòmics auguraven".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí